Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
Ten Peerless vypada este dobre. Skoda, ze Anson pouzil pri tychto modeloch dost nekvalitnu zliatinu. Na mojom Peerlesse sa na prednej kapote vytvorila dost velka bublina. Cca 3 cm v priemere a 1 cm na vysku. A to bol model vo vetranej vitrine pri stalej teplote. Ale to uz Anson bankrotoval, tak asi preto pouzil menej kvalitny material.
Bublina 1cm na výšku
To si nedokážu dost dobře představit. Na mých Ansonech (ještě mám Maybycha) je všechno vpořádku.

Sákryš, to musí být úplný hrb
Nebudou míry spíš v mm? Chtělo by to foto.

Kvuli nekonecnym pozitivnim ohlasum a obrovskemu uspechu mych predchozich fotek zde, zasilam dalsi, tentokrat Exoto Hummer Soft Top (specialne pro Svatu, znameho milovnika obrovskych hranatych americkych tvaru):

Vídím že si tam přidal ještě postavičku, tu dokáže Sváťa také ocenit 

Sbírka modelů Citroën
Můj poslední přírůstek trochu detailněji - CORVETTE Sting Ray 1963 Coupé , Split Rear Window , Fuel Injection

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 18 lis 2010, 23:47, celkem upraveno 1 x.
CORVETTE Stingray prototyp + CORVETTE Sting Ray první sériový

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 18 lis 2010, 23:48, celkem upraveno 1 x.
Co říkáte? Který z šéfdesignerů GM navrhnul krásnější Corvettu
Harley Earl 1953 nebo Bill Mitchell 1963
Já nedokážu vybrat, obě jsou překrásné.

Já nedokážu vybrat, obě jsou překrásné.

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 18 lis 2010, 23:49, celkem upraveno 1 x.