Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
To bohužel není chyba abrexu.Škoda asi stojí hlavně o modely svých novinek, takže si je zafincuje sama.U modelů z historie to vypadá tak, že si to financuje sám abrex.Co je lepší?Jasně že jistota, že ten model bude zaplacen i když není mezi sběrateli vyhledáván.U soukromníků, je to ješte lepší, jelikož se dostaneme k zajímavým modelům, které by samovolně nikdy nespatřili světlo světa.
Tahle firma prostě jede na kšeft, nemějme jí to za zlé.
Tahle firma prostě jede na kšeft, nemějme jí to za zlé.
Já tím nemyslím, že by sem jí to měl za zlé, to ne, ale prostě proč to neřekne na rovinu přímo Abrex jak to je.
Ja som napísal priamo na marketing Abrexu. Opýtal som sa ohľadom výroby starších modelov ako napr. škoda 110L, skritizoval som im rýchlosť výroby, dôvod zrušenia diskusie, poukázal na niektoré chyby a navrhol aj nejaké to riešenie, bezvýsledne. Ani odpoveď, ani žiadna iná reakcia. Proste mŕtvy chrobák. Robia si ďalej po svojom, názor zberateľa ich nezaujíma to nie je zákazník.
Není to přímo k dannému vláknu,ale trochu s tím souvisí.Z dobrého zdroje mám info,že ve Scala43 už pomalu docházejí stavebnice Škody 130 RS 1:43.Vážení kolegové modeláři ,neváhejte nad cenou této stavebnice,je opravdu precizní a ta cena je odpovídající.Navíc každý model dělají pouze ve 300 kusové edici!
kdysi dávno, když Abrex ještě nevyráběl, ale pouze dovážel Cararamy jsem byl ve styku s šéfem. Velmi rychle jsem si zvykl na to, že jeho slova neplatí, že jsou jen " mazáním medu kolem huby " a tak je to dodnes. pravdou je, že je to jen " překupnická firma" která sama nic nevyrábí, maximálně to nechá vyrobit v Číně a přiveze do ČR.carabo píše:Ja som napísal priamo na marketing Abrexu. Opýtal som sa ohľadom výroby starších modelov ako napr. ...
http://modely-32.webgarden.cz/ - můj web o modelech
Nové modely vojenské policie v úpravě od Abrexu na Foxtoys:
(nefunkční link odstraněn adminem)
z webu Abrex:
Novinky
Čerpací stanice Benzina
12.7.2010
Milí přátelé,
pro společnost Benzina, s.r.o jsme připravili model čerpací stanice Benzina z 60-tých let v měřítku 1:43. Součástí tohoto výrobku je i kovový model automobilu Škoda z dané doby. Tento model čerpací stanice je možné zakoupit pouze v síti ČS Benzina.
Už jste někdo tento model viděli??? Nemáte foto? Neznáte cenu?
Novinky
Čerpací stanice Benzina
12.7.2010
Milí přátelé,
pro společnost Benzina, s.r.o jsme připravili model čerpací stanice Benzina z 60-tých let v měřítku 1:43. Součástí tohoto výrobku je i kovový model automobilu Škoda z dané doby. Tento model čerpací stanice je možné zakoupit pouze v síti ČS Benzina.
Už jste někdo tento model viděli??? Nemáte foto? Neznáte cenu?
nevyděl jsem,neznám cenu,ale až pojedu kolem benziny tak se tam stavím tady dali aspoň fotky: (nefunkční link odstraněn adminem)
Větší fotka:
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tak ta "lego" benzinka a "lego"pajduláci to by mě moc nebralo.Hezčí je ten model samostatný
a asi i levnější??