Abrex - nové modely

Odpovědět
Ondra

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Ondra »

To bohužel není chyba abrexu.Škoda asi stojí hlavně o modely svých novinek, takže si je zafincuje sama.U modelů z historie to vypadá tak, že si to financuje sám abrex.Co je lepší?Jasně že jistota, že ten model bude zaplacen i když není mezi sběrateli vyhledáván.U soukromníků, je to ješte lepší, jelikož se dostaneme k zajímavým modelům, které by samovolně nikdy nespatřili světlo světa.

Tahle firma prostě jede na kšeft, nemějme jí to za zlé.

TomasR

Příspěvek od TomasR »

Já tím nemyslím, že by sem jí to měl za zlé, to ne, ale prostě proč to neřekne na rovinu přímo Abrex jak to je.

carabo

Příspěvek od carabo »

Ja som napísal priamo na marketing Abrexu. Opýtal som sa ohľadom výroby starších modelov ako napr. škoda 110L, skritizoval som im rýchlosť výroby, dôvod zrušenia diskusie, poukázal na niektoré chyby a navrhol aj nejaké to riešenie, bezvýsledne. Ani odpoveď, ani žiadna iná reakcia. Proste mŕtvy chrobák. Robia si ďalej po svojom, názor zberateľa ich nezaujíma to nie je zákazník.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Není to přímo k dannému vláknu,ale trochu s tím souvisí.Z dobrého zdroje mám info,že ve Scala43 už pomalu docházejí stavebnice Škody 130 RS 1:43.Vážení kolegové modeláři ,neváhejte nad cenou této stavebnice,je opravdu precizní a ta cena je odpovídající.Navíc každý model dělají pouze ve 300 kusové edici!

.MG.

Příspěvek od .MG. »

carabo píše:Ja som napísal priamo na marketing Abrexu. Opýtal som sa ohľadom výroby starších modelov ako napr. ...
kdysi dávno, když Abrex ještě nevyráběl, ale pouze dovážel Cararamy jsem byl ve styku s šéfem. Velmi rychle jsem si zvykl na to, že jeho slova neplatí, že jsou jen " mazáním medu kolem huby " a tak je to dodnes. pravdou je, že je to jen " překupnická firma" která sama nic nevyrábí, maximálně to nechá vyrobit v Číně a přiveze do ČR.
http://modely-32.webgarden.cz/ - můj web o modelech

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

Nové modely vojenské policie v úpravě od Abrexu na Foxtoys:
(nefunkční link odstraněn adminem)

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

z webu Abrex:
Novinky
Čerpací stanice Benzina
12.7.2010

Milí přátelé,
pro společnost Benzina, s.r.o jsme připravili model čerpací stanice Benzina z 60-tých let v měřítku 1:43. Součástí tohoto výrobku je i kovový model automobilu Škoda z dané doby. Tento model čerpací stanice je možné zakoupit pouze v síti ČS Benzina.

Už jste někdo tento model viděli??? Nemáte foto? Neznáte cenu?

kult

Příspěvek od kult »

nevyděl jsem,neznám cenu,ale až pojedu kolem benziny tak se tam stavím tady dali aspoň fotky: (nefunkční link odstraněn adminem)

Enguma

Příspěvek od Enguma »

Větší fotka:
(nefunkční link odstraněn adminem)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

tak ta "lego" benzinka a "lego"pajduláci to by mě moc nebralo.Hezčí je ten model samostatný ;) a asi i levnější??

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“