WRC,Rally 1/43

Odpovědět
hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: WRC,Rally 1/43

Příspěvek od hurvajs »

já mám jednu na modelu od Kadenu
(nefunkční link odstraněn adminem)

pepek

Příspěvek od pepek »

pro keramhora : taky si hodlám koupit 130RS od scala 43 rad bych tu okruhovou verzi ty jsi toho kit cara bral jako stavebnici a v jakem to je stavu. je to třeba lakovat nebo jinak upravovat ?

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Já koupil obě Škodovky jako stavebnice.Kastle krásně hladký,ale někdy je problém je odmastit a prahy se musí tmelit,protože jsou v nich dirky,někdy víc,někdy míň,ale jsou.Ostatní resinový dílky mají hodně moc křehký.Lepty mají luxusní ,stejně jako disky kol,světla a obtisky.Prostě něměcká preciznost zhotovená českýma ručičkama.Jen nevím,jestli mají širokou kastli okruhovky nebo jen rallyovku.Ve středu tam jedu na exkurzi,tak pak budu chytřejší.Jinak se připrav na titěrnou práci s lepty a spasováním všech oken!

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Tak Škoda Octavia Kit Car od Scala43 je hotová,dal bych sem fotky,ale bohužel jsem ještě nepřišel na to,jak se to dělá... :oops: :x

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Marku nahrej si fotku z počítače třeba sem http://www.imageshack.us/ a pak ten celý odkaz(Forum Code) sem zkopíruj.Mužeš mi ještě napsat(dát odkaz) přesně na tu barvu bílé lesklé od Dupli Color nejlépe ve spreji??A dával jsi pod to nějaký základ??

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Vy ,kdo jste z Prahy a chcete nějaký model od Auto Artu,tak utíkejte na Zličín do Metropole,mají tam 1:43 i závodní za 390Kč.Já koupil Peugeot 307 WRC Gronholm -Německo se světelnou rampou.Pak tam ze závodních měli ještě to samé,ale bílé nepolepené a červené nepolepené.A nějakou Xsaru WRC.Nějaký seriový Subara jsem tam viděl N11 a N12.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

hurvajs:zítra zajdu do sklepa a opíšu tě oba ty spreje,pod bílou stříkám základovku.Teď mažu do práce.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Mé dva poslední přírůstky:

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Marku dám sem náhledy těch tvých nových modelu,at jsou víc na očích ;) Jinak díky za to číslo barvy,kdybych ještě potřeboval poradit,napíšu ti soukromou zprávu

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Děkuji za ty náhledy,někdy mi zase poradíš,jak se dělají.Nemusíš mi psát SZ,já rád a veřejně poradím,ale rozhodně nejsem nějaký super mistr!Teď jsem třeba načerpal nové postupy ve Scala43,ale ty zrovna u stavby svého dalšího modelu nemohu využít.Jinak mě dostalo,že oni se řídí ve většině případů heslem,co by jsi udělal křivě štětcem,nech vyřezat z černé folie.Pak mají třeba krásné orámování oken! :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“