Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
Děkuji
Vám všem, za přání k mému "stému" modelu 1:18 v mé sbírce.

Moje prvni fotky, ktere jsem ve vetsim fotil venku (1/18 H2 od Highway 61):

Ten pajdulák za volanten, to je Dušane Arnold?
Jinak pěkné fotky, to auto si tak pěkné fotky snad ani nezasloužilo. 

Packard speedster 1930 - Signature
Nádhera Vladamire, řekl bych v 1/18 druhý nejkrásnější Packard, co znám. Hned po V12 Dietrichově Victorii od Ansonu.
Dovolím si zde ještě šoupnout pro porovnání jeho foto z těch fotek, které jsem tvořil pro BaRTa k jeho výročnímu článku.

Dovolím si zde ještě šoupnout pro porovnání jeho foto z těch fotek, které jsem tvořil pro BaRTa k jeho výročnímu článku.

-
Vladamir, Dali: Nádherné kousky, pánové. Nemůžu si pomoct, ale těm ladným křivkám historických vozidel se nemůže nemůže vyrovnat sebedokonalejší moderní vozidlo 

Taky slintám a občas uvažuji, že si pořídím nějakou tu limuzínu alá 30. léta.....jen tak mimo zaměření 

Tak tak, jsou to krasavci. Vlevo Packard 1930 od Signature, vpravo Cadillac od Ansonu.
Ten dvoudvéřový Packard mám v 1:27 od Ansonu, v 1:18 byl přes víkend na aukru, ale nebyl jsem sakra na síti