Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
Sbírka modelů Citroën
Přidávám pár fotografii
100
modelu v mé sbírce "autíček" 1:18.
PORSCHE 935 K3 Coca Cola IMSA 24h Daytona 1980 #05 TrueScale Miniatures¨
Sváťo, myslím, že je to dosti dobře odvedená "kovářská" práce
.

Více fotografii ve vyšším rozlišení
na http://jirka-automodely-1-18.galerie.cz ... -coca-cola

PORSCHE 935 K3 Coca Cola IMSA 24h Daytona 1980 #05 TrueScale Miniatures¨
Sváťo, myslím, že je to dosti dobře odvedená "kovářská" práce

Více fotografii ve vyšším rozlišení

Gratulace, mě jich chybí v 1/18... 9kousků (nepočítám motorky a postavičky)
Sbírka modelů Citroën
Tak to jsem úplně přehlédll-takže Jirko ať se dílo daří a taky gratulace do dalších stovekBaRT píše:Gratulace, mě jich chybí v 1/18... 9kousků (nepočítám motorky a postavičky)

Sting Ray 1963 AUTOart

Pěkně zpracovaný model,pouze mám výhradu k zaslepeným průduchům na předních blatnících a na sloucích mezi bočním a zadním sklem.
A dále šikmá příčka volantu při nastavených kolech v přímém směru,volná anténa v uložení.

Silniční Sting Ray v mé sbírce

..a jeden letecký pro Dalibora

Ostatní Chevrolety v mé sbírce zde:
http://automodely.net/znacky/CHEVROLET
Pěkně zpracovaný model,pouze mám výhradu k zaslepeným průduchům na předních blatnících a na sloucích mezi bočním a zadním sklem.
A dále šikmá příčka volantu při nastavených kolech v přímém směru,volná anténa v uložení.
Silniční Sting Ray v mé sbírce
..a jeden letecký pro Dalibora

Ostatní Chevrolety v mé sbírce zde:
http://automodely.net/znacky/CHEVROLET
GratulujemJirka píše:Přidávám pár fotografii100
modelu v mé sbírce "autíček" 1:18.

Moj sty bol Ferrari 312P od Shellu, sice ho uz nemam, ano prave iba tento si pamatam. Ostatne jubilejne uz nie.
A Coca Cola je najkrajsi z True Scale.
Taky já gratuluji Jirkovi k stému modelu, u Jirky jsou to většinou samé extra kousky.
Můj stý bylo Porsche 997 Carrera S od AA, ne že bych si to pamatoval, mám seznam.
A Sváťovi také gratulace ke krásným přírůstkům, Corvetta i Nissan jsou parádní, u Corvetty jsme se konečně dočkali Split Window v kvalitním provedení. Hodnoceni Nissanu - Signature series mě potěšilo.
Za letecké foto díky, akorát příště nelítej tak vysoko, aby to šlo ještě zaostřit.
Ten první letecký je perfektní. 
Můj stý bylo Porsche 997 Carrera S od AA, ne že bych si to pamatoval, mám seznam.

A Sváťovi také gratulace ke krásným přírůstkům, Corvetta i Nissan jsou parádní, u Corvetty jsme se konečně dočkali Split Window v kvalitním provedení. Hodnoceni Nissanu - Signature series mě potěšilo.
Za letecké foto díky, akorát příště nelítej tak vysoko, aby to šlo ještě zaostřit.

Jo chtělo by to lepší techniku.Aspoň vidíš,jak máme vysoký stropy v panelákuDali.B píše:Za letecké foto díky, akorát příště nelítej tak vysoko, aby to šlo ještě zaostřit.