Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Jirka
Kontaktovat uživatele:

Re: Porsche

Příspěvek od Jirka »

Vidím, že jdete do detailu, tak kdo z Vás má správně otočeno levé "dmýchadlo" v motoru ROTHMANS PORSCHE 956 Le Mans 1982 ?
Jako srovnání jsem použil Dalibore Tvou fotku.http://www.dbclassic18.cz/PORSCHE_AutoA ... 982_05.jpg
V reedici již ho v PMA otočili správně, já mám model z první série a "dmýchadlo jsem přelepil.
Jinak Dalibore díky za toto téma, je to má krevní skupina :D http://jirkaautomodely.stranky1.cz/porsche/

Jirka K.
Naposledy upravil(a) Jirka dne 21 zář 2010, 09:35, celkem upraveno 1 x.

lazard

Příspěvek od lazard »

Jo tady je třeba dát si pozor na toho Kwana, protože když chceš vítězné vozy, tak ten Tvůj No.29 hnědý Infineon je vítěz ale ten z roku 2004 No.1 už nevyhrál,
Jo, ani jsem si nevsiml, ze ten Tebou prezentovany Kwan je rok 2004 (bylo uz pozde vecer), ale mas pravdu: co jsi ukazoval je 2004 a muj model je 2003 a modely z roku 2003 vysly drive (proto ho mam).

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Jirka píše:Vidím, že jdete do detailu, tak kdo z Vás má správně otočeno levé "dmýchadlo" v motoru ROTHMANS PORSCHE 956 Le Mans 1982 ?
V reedici již ho v PMA otočili správně, já mám model z první série a "dmýchadlo jsem přelepil.
Hele, dnes jsem byl u pana Borského a čekají tam na Tebe další dvě krásné 956, tak jsem zvědavý až si je odneseš a zkontroluješ, jak budou to dmychadlo mít.
Já už to neřeším, stejně kdo ví kolik takových chyb máme na svých různých modelech a ani o nich nevíme. :(

Teď řeším jinou věc, typickou pro objednávku internetem. Jak jsem psal, že mi jdou z Modelissima ty dva Porscháky, tak mi přišly a ejhle. Ten restriktor na GT3 RS z 2003 ALMS jsme tu teď řešili, ale to je věc, na kterou bych nepřišel ani při kontrole v obchodě, jelikož má AA kapoty přidrátované.
Ale ten druhý kus, prezentační 911 997 GT3 RSR nemá na LP kole centrální matici a toho bych si asi při prohlídce všiml. Ten auťák má na pravé straně matice modré se stříbrným vrškem, na levé straně červené se stříbrným vrškem, takže to celkem razí. A na levém předním kole kde nic - tu nic. Tak ji teď pracně vyrábím. A pak se mi divte, že nerad nakupuji přes internet. :?

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Dali.B píše:A na levém předním kole kde nic - tu nic. Tak ji teď pracně vyrábím. A pak se mi divte, že nerad nakupuji přes internet. :?
Dalibore, já se nedivím, také si to raději "ohmatám" - však pan Borský by Ti o mě mohl vyprávět. Jako "modelář" si také spostu věci upravuji a opravuji.
Pro ty krásné "devětsetpadesátšestky" pofrčím za čtrnáct dnů.

Jirka K.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Ty si to prostě Dali přitahuješ.... Přiznej si to....
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

No asi to fakt přitahuju :roll: A nebo to bude mým cvičeným okem. Jak říká pan Borský : "Až Vy na modelu nenajdete chybu, budu si myslet, že jste nemocný"
Tak třeba v květnu jsem byl služebně v Praze a tak jsem si zašel na Zličín. Měli tam dobrou cenu a ještě k tomu mi nabídli slevu na AA Signature PORSCHE 908/03 No.4 Martini. No a museli rozbalit tři krabice, než jsem odešel uspokojen. ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jasně, pořád jsou modely hodně ruční práce (každý je trochu jedinečný), nebudu říkat že jsem nikdy nic nepřilepoval, neobrušoval a nedodělával... Modely mě chodí jinak v dobrém stavu. Taky jsem se bavil s jedním prodejcem že především do Německa jdou mnohem lepší kousky a méně zmetků než třeba k nám nebo jiných evropských zemí (neví proč, ale říkal že v tom exceluje Italie)
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

BaRT píše:Taky jsem se bavil s jedním prodejcem že především do Německa jdou mnohem lepší kousky a méně zmetků než třeba k nám nebo jiných evropských zemí (neví proč, ale říkal že v tom exceluje Italie)
Tak tomu nevěřím, řekl bych, že se to nedá ani logisticky podchytit taková selekce. Nemyslím si, že u výrobců modelů existuje taková výstupní kontrola, že by to tam někdo třídil na Německo a zbytek EU, to by musel každý kus ohlížet několik minut.... Jedině, že by tam zaměstnali třeba mě. :lol:

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Byl jsem svědkem v několika firmách kde určité exportní země museli dostat vysloveně to nejlepší...
Podle mě i u modelů to může platit.
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:A pak se mi divte, že nerad nakupuji přes internet. :?
Ty nemáš rád nákupy přes internet a ony nemají rády zase Tebe :D
Holt musíš nakupovat jen u Borskýho.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“