Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Myslím, že Leon má pravdu, většina z nás nenakupuje jen na jediném e-shopu, ale z několika, podle cen a trefovat se tu do někoho jenom proto že je po ruce mi nepřipadá fér. Pokud vím na jiné shopy se tu upozorňuje jen když tam jsou ceny rapidně jiné a jestli má někdo model v ceně okolo 20eur o stovku dražší nebo levnější, tak na to asi nemá smysl upozorňovat.
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
Někdo si tu mastí kapsu a vydává kultovky za originální IXA, to už je regulérní podvod!!!
(nefunkční link odstraněn adminem)
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
Ale fakt je tem že se Volha povedla.Má jako jedna z mala kultovek dodělaná zadni světla.Zato Trabant,to je hrůza,tak slabé jsem to ani nečekal.Doufam,že už nic slabšího nebude.Nebo jo?
-
No, Dacia je taky "pěkná".
No to je taky síla,ale zase to beru tak,že tenhle tip dacie nikdo jako model nedělá.Trabant už byl tolikrát zpracován,že se na to mohli v deagostini vys..t.Kdybych to neměl předplaceny tak ten trabant vynechám.Jak se dá po trafikách shánět ta volha?
kdy vám přišel další balík, já mám naposled zastavu (bez Nivy) a od té doby nic
mně došel v úterý.zatím nemám žádný problém s včasným doručováním modelů,tak sem rád,když tu čtu o tom,jak někomu z vás některý model nepřišel.
No v Prostějově Volga ještě není. Stále pouze Trabi.kult píše:No to je taky síla,ale zase to beru tak,že tenhle tip dacie nikdo jako model nedělá.Trabant už byl tolikrát zpracován,že se na to mohli v deagostini vys..t.Kdybych to neměl předplaceny tak ten trabant vynechám.Jak se dá po trafikách shánět ta volha?
Ber to tak že se jedná o kultovní auta a tam prostě Trabant patřit musí byl to symbol jedné země...
Sbírka modelů Citroën