Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
Díky, ale záměr to nebyl. 

Jo taky jsem se chtěl zeptat, jak ty fotky děláš. Tak teď už to vím. Máš za barákem krásné louky a lesy, skoro bych řek, že tyhle jsou hezčí, než ty vytištěné Alpy. Ale zase k tomu Mercedesu to sedí.
Celkově moc krásné, veterány jsou kouzelné. A je to dobře vymyšlené, s jedním dioramatem se dá kombinovat nekonečně mnoho pozadí. Super. 

Audi 200 : DTM 1990 vs. Trans-Am 1988 (PMA)

Audi 90 IMSA vs. 200 Tras-Am (PMA)

-
Pokud to budem brát napříč měřítky, tak pár nás tu je, přestože jsme v menšině. Takže netřeba mít obavy - vždy se najde někdo, kdo každý kousek náležitě ocení. Já sice sbírám modely v měřítcích 1:43 a 1:24, ale zdejší fórum sleduji se stejným zájmem jako ta ostatní.Vladamir píše: Tak jsem Vám to zde trochu zkrášlil, i když se zde moc příznivců veteránů nevyskytuje![]()
Diorámátko je velmi zdařilé - rovněž o něčem podobném uvažuji - snad se najde nějaký ten čas na realizaci.
Sváťo, Trans-Am je super.sva57 píše:Audi 200 : DTM 1990 vs. Trans-Am 1988 (PMA)

Taky by se mi líbila ta dvojice Trans-Am a IMSA. No nevím kdy a jestli vůbec se k tomu dostanu.
No na přelomu 80. a 90. let minulého století DTMka vypadala hodně civilně 

Pro Rudamika
Díky za pochvalu
V březnu jsem dodělal železniční diorama a zbyl mi nějaký materiál. Tak jsem přemýšlel, co s ním a napadla mě pumpa 1:18.
Už jsem stavět nic nechtěl, ale mám dost modelů 1:43 a už se mi hlavě honí diorama v tomto měřítku, jen jsem ještě nevymyslel námět.
Díky za pochvalu

Už jsem stavět nic nechtěl, ale mám dost modelů 1:43 a už se mi hlavě honí diorama v tomto měřítku, jen jsem ještě nevymyslel námět.
Pekne kusky, spolu posobia impozantne, paci sa mi, ked maju rovnake sfarbenie - je to ozdoba zbierky.sva57 píše:Audi 200 : DTM 1990 vs. Trans-Am 1988 (PMA)
Ked ich tak pomaly prechadzam, tak najviac z nich ma tvarovo zaujalo Audi 90.
Na tej 200-ke ta predna kapota pri maske je OK? Alebo to klame telom?
Jo je to OK-na těch předních světlech jsou černé pásky,tak to vypadá,jako by kapota nesedělaVlad píše:Na tej 200-ke ta predna kapota pri maske je OK? Alebo to klame telom?

Dnes jsme dřeli na zahradě!
Schuco 1:18 Lanz Bulldog