Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Já bych řek že jo , už podle těch zrcátek. Co jsou tak blbě
Nájezd na polské trafiky.Předpokládám,že to tady nebudou vydávat.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
-
Teda, jsem spíš čekal něco jako Škodu 100. Ten Polák pick-up mne zas tak "rajcovní" nepříde.
Mě jo,nešlo mi tak o kultovku jako doplněni sbírky fiatů.A mimochodem to tam vyšlo včera.Mě osobně nepřijde žádná škodovka rajcovní,ale to je můj názor.Dal jsem to sem jenom kvůli obsahu fora.Tj.kultovní auta.
Naposledy upravil(a) kult dne 03 čer 2010, 14:24, celkem upraveno 2 x.
Na jednom poľskom fóre som čítal, že deagostini nedostalo povolenie a licencie od Škodovky a jediný model, ktorý bude od ixa je škoda 120. Možno v českej sérií bude aj ďalšie Škodovky ale nie od ixa ale abrexu. A škody 100, 110 L, R, 105 a pod. sa asi tak skoro nedožijeme.
-
Tatra 613 doma - jedna s poľskou a jedna s českou ŠPZ- model veľmi pekný (až na tie zadné svetlá)
Kde se tipodarilo sehnatg a za kolik? jestli to není tajný. Dej nějaký detailnejší fotaLeonCupraR píše:Tatra 613 doma - jedna s poľskou a jedna s českou ŠPZ- model veľmi pekný (až na tie zadné svetlá)
Tipuju, že to bude polská a maďarská serie ?
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
-
Černá SPZka je polská SPZtka a je to tedy polská serie, bílá SPZtka je československá a tudíž to bude buď pro čs. nebo maďarskou serii, myslím, že se to ani z modelu, ani z blistru nedá odvodit, zda to budou Retroautók nebo Kultovní auta ČSSR.onpo píše:Tipuju, že to bude polská a maďarská serie ?
-
Máš pravdu, ani z blistra sa to nedá odvodiť, keďže dokonca aj poľská má rovnaký ako maďarská a česká verzia. Ja však predpokladám, ža nakoľko v Maďarsku séria s vlastnými značkami nebeží, aj tento model bude spoločný pre obidve vydania.