IXO Museum
Re: IXO Museum
Na Foxtoys je předobjednávka novinek IXO Museum. Tak jsem objednal Bugatti a Chrysler. Je tam taky Opel Admiral, ale tam ještě počkám. No, jsem fakt zvědavý, zda se to nějak rozbehne 

Díky, formulace předobědnávka dostupnost neznáma je všeříkající.V Ixu hulí kvalitní martoš, když neus
tsále masírují oznamováním nových věcí a dodnes nikdo neviděl ani. kolo.

Uvidíme, řekl bych, že predobjednavkou není co zkazit. Zvláštní je, že ten Chrysler je zase prezentovan v původní kombinaci černá a stribrna 

Já asi počkám, až budou na trhu, počkám si na Svět modelů, mám tam předobjednávku jedné ikonické formule, tak si počkám i na to IXO. A samozřejmě z novinek si ještě nenechám ujít od Norevu Renault type K 1902 - ten se mi moc líbí (z první dekády minulého století moc diecastů nevychází, tak to je vždycky svátek
). JInak ohledně té barevné kombinace Chrysleru bych spíš věřil oficiálnímu letáku IXA - tam je červená. V opačném případě bych asi ušetřil - mě se prostě ty černo stříbrné variace obecně nelíbí.

Taky bych raději červený Chrysler a věřím, že pokud ho vůbec vyrobí, tak v té atraktivní barve bude
. Z nabídky Norev bych vybral maximálně tak Peugeot, ale pořád doufám, že někdy bude v sérii Museum ten z původní kolekce Altaya
Že se Ti bude líbit Renault, to jsem celkem čekal, ale pro mě je mimo oblast zájmu. Hezky je, to ano, ale nemůžu mít vsechno. Mám stanovené mantinely a přes ty jít fakt nechci 

Jinak z nabídky Norev se mi líbí I 1936 Renault Celtaquatre, 1924 Renault 40 CV a prodloužený 1936 Peugeot 401, ale jak už jsem psal, rád bych teď zůstal v kompletaci jedné kolekce 

Přátelé pochopím , že jsou výrobní problemy,potíže etc. Ale takovou blabáž jako IXo, by nevymyslel ani Viktor Kožený.Jsou to fakt komici.
Zřejmě se snaží udržet zájem, protože kdo uteče jinam, ten už se nevrati 

Přesně tak.Ale takhle o ně stejně přijdou,Norev,minichamps etc.
Norev je moc fixovany na vybrané značky a Minichamps je relativně drahy, ale alespoň je to většinou kov. Na resin mám pořád ten umelohmotny předsudek. Pravda, i finanční bariéru, abych nebyl jako ta liska v bajce o vysoko umístěných hroznech