IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Na Foxtoys je předobjednávka novinek IXO Museum. Tak jsem objednal Bugatti a Chrysler. Je tam taky Opel Admiral, ale tam ještě počkám. No, jsem fakt zvědavý, zda se to nějak rozbehne :)

trapper

Příspěvek od trapper »

Díky, formulace předobědnávka dostupnost neznáma je všeříkající.V Ixu hulí kvalitní martoš, když neus ;) tsále masírují oznamováním nových věcí a dodnes nikdo neviděl ani. kolo.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Uvidíme, řekl bych, že predobjednavkou není co zkazit. Zvláštní je, že ten Chrysler je zase prezentovan v původní kombinaci černá a stribrna ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Já asi počkám, až budou na trhu, počkám si na Svět modelů, mám tam předobjednávku jedné ikonické formule, tak si počkám i na to IXO. A samozřejmě z novinek si ještě nenechám ujít od Norevu Renault type K 1902 - ten se mi moc líbí (z první dekády minulého století moc diecastů nevychází, tak to je vždycky svátek :-) ). JInak ohledně té barevné kombinace Chrysleru bych spíš věřil oficiálnímu letáku IXA - tam je červená. V opačném případě bych asi ušetřil - mě se prostě ty černo stříbrné variace obecně nelíbí.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Taky bych raději červený Chrysler a věřím, že pokud ho vůbec vyrobí, tak v té atraktivní barve bude :) . Z nabídky Norev bych vybral maximálně tak Peugeot, ale pořád doufám, že někdy bude v sérii Museum ten z původní kolekce Altaya :) Že se Ti bude líbit Renault, to jsem celkem čekal, ale pro mě je mimo oblast zájmu. Hezky je, to ano, ale nemůžu mít vsechno. Mám stanovené mantinely a přes ty jít fakt nechci ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jinak z nabídky Norev se mi líbí I 1936 Renault Celtaquatre, 1924 Renault 40 CV a prodloužený 1936 Peugeot 401, ale jak už jsem psal, rád bych teď zůstal v kompletaci jedné kolekce ;)

trapper

Příspěvek od trapper »

Přátelé pochopím , že jsou výrobní problemy,potíže etc. Ale takovou blabáž jako IXo, by nevymyslel ani Viktor Kožený.Jsou to fakt komici.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Zřejmě se snaží udržet zájem, protože kdo uteče jinam, ten už se nevrati ;)

trapper

Příspěvek od trapper »

Přesně tak.Ale takhle o ně stejně přijdou,Norev,minichamps etc.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Norev je moc fixovany na vybrané značky a Minichamps je relativně drahy, ale alespoň je to většinou kov. Na resin mám pořád ten umelohmotny předsudek. Pravda, i finanční bariéru, abych nebyl jako ta liska v bajce o vysoko umístěných hroznech :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“