modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)

Odpovědět
rallymag

Re: modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)

Příspěvek od rallymag »

H+H+ píše:Ne, ale zajímá mě to ;)
Modely jsou téměř v IXO kvalitě. Dodací lhůty delší, ty 4 týdny určitě neklapnou, spíš jednou tak dlouho. Peníze si inkasují hned při objednání. Balíky chodí z Maďarska :-) jsou příšerně zabalené nebo spíš polorozbalené. Kupodivu se nic neztrácí...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Diky :)

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Ahojte, píšu čistě ze šoku. Brouzdal jsem Aukrem a koukám - 105ka od DeAgostini za cenu kolem tisícovky? To už se lidi kolem modelů opravdu úplně zbláznili?!? Ten model vypadá maximálně tak za 150,-

samuel

Příspěvek od samuel »

To se spíš zbláznili kupující - jedna 105-tka už je prodaná. A prodává je LeonCupra tady z fora, tak snad napíše co je na modelu za dvě stovky tak vyjímečného?

Bobr8

Příspěvek od Bobr8 »

To je přeci jednoduché... nikde nejsou, všichni je chtějí.
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "

lada

Příspěvek od lada »

Já mám dva kousky, koupil jsem je na aukru za 299/kus a někomu se zdála za 300 drahá.Kdo čekal, že půjde cena dolů tak musí dneska dát 3x více. Kdo o 105 vážně stál tak si ji pořídil hned jak se objevila. Překupníci je nabízejí za tyhle peníze protože se nedají nikde jinde koupit, jiná situace by byla, pokud by ji vyráběl např.Abrex jako je to u 120 M.

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

samuel píše:To se spíš zbláznili kupující - jedna 105-tka už je prodaná. A prodává je LeonCupra tady z fora, tak snad napíše co je na modelu za dvě stovky tak vyjímečného?
Stále to riešite dookola. Vieš ten model kúpiť niekde za 200 kč? Ja nie, keby som vedel, tak ich kúpim stovky a predávam za ceny tak ako ostatné bežne dostupné modely z tejto série. Za hodne vysoký nákup som sa odvážil objednať len 20 ks. Nič ti nebráni to skúsiť aj tebe, nájsť si niekoho, kto ti to pošle aj s dokladom, samozrejme všetko zaplatiť dopredu a dúfať, že ich predáš. Samozrejme nezabudni to potom ešte zdaniť... Niektorí si to fakt jednoducho predstavujete. Je zaujímavé, ak predávam Ixá, Minichampsy alebo hocičo iné za polovicu/štvrtinu pôvodnej ceny, vtedy sa vôbec nikto nepozastavuje nad tým. Už vidím tie komentáre, ako priekupník a podobne. Ale nech sa páči...

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

Zákon trhu-chceš nechceš.Když seženeš levněji,kup tam.Je poptávka,cena se automaticky zvedá-nic nenormálního.Od LeonCupra už jsem bral a i když jsem nechtěl-nepotřeboval doklad,dostal jsem ho.To co jsem koupil jsem dostal a dobře zabaleno-za mě ho doporučuji !
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

samuel

Příspěvek od samuel »

LeonCupraR píše: Stále to riešite dookola. Vieš ten model kúpiť niekde za 200 kč? Ja nie, keby som vedel, tak ich kúpim stovky a predávam za ceny tak ako ...
Omlouvám se, nemyslel jsem to zle, nechtěl jsem rejpat. Spíš se divím, že za ten model někdo dá takové peníze. Cenu jsem bral podle ostatních polských kultovek. A nějaký polák na Aukru tyhle Škodovky prodává ještě o dost dráž.

Favorit

Příspěvek od Favorit »

V každom prípade je to zaujímavé sledovať. Ako píše lada, mne sa teda osvedčilo ich zohnať hneď ako vyšli. Nikomu nezazlievam, že chce na tom zarobiť, ale zároveň si veľmi vážim tých, vďaka ktorým mám tieto modely prakticky drahšie len o poštovné.

Podobne ako v prípade škodoviek sa istý čas nedalo zohnať Yugo Florida z balkánskej kolekcie pod 30 eur. Potom u nich kultovky skončili, chvíľu bolo ticho a zrazu boli tieto modely spolu s rumunskými všade aj za 8 eur. Osobne som dal asi najviac za kultovku v prípade Furgonu, to bolo nejakých 22 eur, ale nijak to neľutujem, skôr som bol rád, že som to vďaka LeonCupraR vôbec zohnal. No a prajem mu, aby sa teraz neobjavil nejaký sklad plný 105-ky. :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“