Modely jsou téměř v IXO kvalitě. Dodací lhůty delší, ty 4 týdny určitě neklapnou, spíš jednou tak dlouho. Peníze si inkasují hned při objednání. Balíky chodí z MaďarskaH+H+ píše:Ne, ale zajímá mě to

Modely jsou téměř v IXO kvalitě. Dodací lhůty delší, ty 4 týdny určitě neklapnou, spíš jednou tak dlouho. Peníze si inkasují hned při objednání. Balíky chodí z MaďarskaH+H+ píše:Ne, ale zajímá mě to
Stále to riešite dookola. Vieš ten model kúpiť niekde za 200 kč? Ja nie, keby som vedel, tak ich kúpim stovky a predávam za ceny tak ako ostatné bežne dostupné modely z tejto série. Za hodne vysoký nákup som sa odvážil objednať len 20 ks. Nič ti nebráni to skúsiť aj tebe, nájsť si niekoho, kto ti to pošle aj s dokladom, samozrejme všetko zaplatiť dopredu a dúfať, že ich predáš. Samozrejme nezabudni to potom ešte zdaniť... Niektorí si to fakt jednoducho predstavujete. Je zaujímavé, ak predávam Ixá, Minichampsy alebo hocičo iné za polovicu/štvrtinu pôvodnej ceny, vtedy sa vôbec nikto nepozastavuje nad tým. Už vidím tie komentáre, ako priekupník a podobne. Ale nech sa páči...samuel píše:To se spíš zbláznili kupující - jedna 105-tka už je prodaná. A prodává je LeonCupra tady z fora, tak snad napíše co je na modelu za dvě stovky tak vyjímečného?
Omlouvám se, nemyslel jsem to zle, nechtěl jsem rejpat. Spíš se divím, že za ten model někdo dá takové peníze. Cenu jsem bral podle ostatních polských kultovek. A nějaký polák na Aukru tyhle Škodovky prodává ještě o dost dráž.LeonCupraR píše: Stále to riešite dookola. Vieš ten model kúpiť niekde za 200 kč? Ja nie, keby som vedel, tak ich kúpim stovky a predávam za ceny tak ako ...