IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Bezva, to se nám povedlo, je vidět, že je někdy lepší počkat :D

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No říkám si, jestli nečekat standardně - zatím skoro všechny MUS, které jsem kupoval za plnou cenu, bylo nebo je možno koupit za polovic v nějaké akci FT.. Jen to čekání ... :-)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

To je rychlost - v pátek objednáno a teď v pondělí v poledne doručeno. Pierce Arrow mě překvapil svou velikostí. Jinak výprodej je asi předzvěst nové zásilky IXO.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Taky už prý mám doma balíček :)

R zberatel

Příspěvek od R zberatel »

Ja ešte čakám, tiež som v piatok objednával. Ale neviem sa už dočkať, tak som dnes išiel do modelárskeho a kúpil si Hispano Suiza J12 T68 Coupe De Ville...nádherný kus, neviem sa vynadívať.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tp H+H+: můžu se zeptat, jak na tebe působí Lagonda v reálu? Já ji naživo neviděl. A třeba Pierce Arrov je příkladem, jak se liší obrázky na netu od živého prohlédnutí. Na obrázcích nic moc, původně jsem s ním ani nepočítal, teď při slevě jsem si řekl "no za tu cenu" a v reálu je perfektní.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Lagonda je v reálu krásná, možná ještě víc, než zelená od Altaya, kterou mám taky. Na obrázku vypadá barva divně, ale na modelu vypadá fakt věrohodně. Problém bude spíš v tom, že už jí v akci nejspíš nekoupíš, asi jsem ulovil poslední ;) Model je překvapivě těžký, něco jako Daimler, ten od pohledu taky na tu váhu nevypadá :)

R zberatel

Příspěvek od R zberatel »

Dnes mi prišli modely, sú krásne. Lagonda je naozaj nádherná, tá farba jej sluší, ulovil som jednu v akcii :D. Ešte mi prišla Minerva, neviem sa vynadívať...a aj na iné. Jeden model je poškodený transportom, vo Foxe mi povedali, že ho mám poslať späť, vymenia mi ho za niečo. Slušné jednanie, to som rád, ale škoda, že došiel tak rozbitý :( to ma dosť mrzí, lebo som ho chcel.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Mám objednané Bugatti 101 :) Napřed jsem moc z výběru nadšený nebyl, ale pak jsem několikrát kouknul na fotky orginálu a postupně jsem tvarům přišel na chuť. Teď už se těším :!:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Nějak jsem to přehlíd - kde je už mají?

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“