IXO Museum
Re: IXO Museum
Bezva, to se nám povedlo, je vidět, že je někdy lepší počkat 

No říkám si, jestli nečekat standardně - zatím skoro všechny MUS, které jsem kupoval za plnou cenu, bylo nebo je možno koupit za polovic v nějaké akci FT.. Jen to čekání ... 

To je rychlost - v pátek objednáno a teď v pondělí v poledne doručeno. Pierce Arrow mě překvapil svou velikostí. Jinak výprodej je asi předzvěst nové zásilky IXO.
Taky už prý mám doma balíček 

-
Ja ešte čakám, tiež som v piatok objednával. Ale neviem sa už dočkať, tak som dnes išiel do modelárskeho a kúpil si Hispano Suiza J12 T68 Coupe De Ville...nádherný kus, neviem sa vynadívať.
Tp H+H+: můžu se zeptat, jak na tebe působí Lagonda v reálu? Já ji naživo neviděl. A třeba Pierce Arrov je příkladem, jak se liší obrázky na netu od živého prohlédnutí. Na obrázcích nic moc, původně jsem s ním ani nepočítal, teď při slevě jsem si řekl "no za tu cenu" a v reálu je perfektní.
Lagonda je v reálu krásná, možná ještě víc, než zelená od Altaya, kterou mám taky. Na obrázku vypadá barva divně, ale na modelu vypadá fakt věrohodně. Problém bude spíš v tom, že už jí v akci nejspíš nekoupíš, asi jsem ulovil poslední
Model je překvapivě těžký, něco jako Daimler, ten od pohledu taky na tu váhu nevypadá 

-
Dnes mi prišli modely, sú krásne. Lagonda je naozaj nádherná, tá farba jej sluší, ulovil som jednu v akcii
. Ešte mi prišla Minerva, neviem sa vynadívať...a aj na iné. Jeden model je poškodený transportom, vo Foxe mi povedali, že ho mám poslať späť, vymenia mi ho za niečo. Slušné jednanie, to som rád, ale škoda, že došiel tak rozbitý
to ma dosť mrzí, lebo som ho chcel.

Mám objednané Bugatti 101
Napřed jsem moc z výběru nadšený nebyl, ale pak jsem několikrát kouknul na fotky orginálu a postupně jsem tvarům přišel na chuť. Teď už se těším 

Nějak jsem to přehlíd - kde je už mají?