IXO Museum
Re: IXO Museum
Sbírám aktuálně klasiky v kategoriích Vintage, Post Vintage, Post War a kolekci Jaguaru. Kolekce MUS a CLC mají bohuzel přesahy. Musím mit disciplínu, protože jinak se v tom utopim. Takže zase nic, ale věřím, že se dockam 

IXO provedlo aktualizaci stránek. Trefil jsem moment, kdy tam nové modýlky naskakovaly. Zdimal jsem palce, ale nepomohlo to. Zavodaky, tahace, nové osobaky a Mustang. Fnuk! Loď s Royalkou jim zřejmě sežral Bermudský trojuhelnik 

No jo, taky jsem čekal, když před pár dny zmizely staré modely, s čím se vytasí. Výsledek předčil očekávání

Je to des
Jinak koukám, že už je přestaly bavit i autobusy...

Ještě jsem nad tou informací badal. Pokud Royalku posílali do Evropy v půlce června, tak už měla v Asii dávno být, což není. Nemají ji ani ve vlastním e-shopu

Že má IXO v novinkach zase mraky zavodaku a dva tahače, to mě nepřekvapuje, ale že u Mercedesu mají obrázek Fiatu, to už je fakt des. Dokonce mají oba modýlky stejné katalogové cislo
Teď to vypadá, že ciham jenom na závady, ale to už se přehlédnout nedá. Tak si myslím, že už ani nevi, ze měli nějakou kolekci Museum 

Dali.B píše: ↑23 kvě 2020, 07:52U p. Prantnera už se dá předobjednat :
-
https://www.svetauticek.cz/www-svetauti ... Ixo-Models
Koukám, že je upřesněna dostupnost na září, tak snad opravdu bude

No, tak nás minulý rok namlsali, že by se po letech mohla série MUS pohnout - a letos to zas ochladlo. Hlavně že chrlí rally a tahače 

Zřejmě existuje nějaký problém, který těžko identifikujeme. První signál byl odklad Royalky a druhý vydání Mercedesu 770 v kolekci CLC.