IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Sbírám aktuálně klasiky v kategoriích Vintage, Post Vintage, Post War a kolekci Jaguaru. Kolekce MUS a CLC mají bohuzel přesahy. Musím mit disciplínu, protože jinak se v tom utopim. Takže zase nic, ale věřím, že se dockam 8-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

IXO provedlo aktualizaci stránek. Trefil jsem moment, kdy tam nové modýlky naskakovaly. Zdimal jsem palce, ale nepomohlo to. Zavodaky, tahace, nové osobaky a Mustang. Fnuk! Loď s Royalkou jim zřejmě sežral Bermudský trojuhelnik :roll:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No jo, taky jsem čekal, když před pár dny zmizely staré modely, s čím se vytasí. Výsledek předčil očekávání :-( :-( :-(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je to des :!: Jinak koukám, že už je přestaly bavit i autobusy...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

marklukes píše:
10 srp 2020, 07:43
Tak mi to nedalo a poslal jsem dotaz do IXA. Napsali mi že T41 byl do Evropy edeslán v půlce června a měl by být brzy u distributorů. No, to jsem zvědav ;)
Ještě jsem nad tou informací badal. Pokud Royalku posílali do Evropy v půlce června, tak už měla v Asii dávno být, což není. Nemají ji ani ve vlastním e-shopu ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Že má IXO v novinkach zase mraky zavodaku a dva tahače, to mě nepřekvapuje, ale že u Mercedesu mají obrázek Fiatu, to už je fakt des. Dokonce mají oba modýlky stejné katalogové cislo :!: Teď to vypadá, že ciham jenom na závady, ale to už se přehlédnout nedá. Tak si myslím, že už ani nevi, ze měli nějakou kolekci Museum :roll:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Už je to opravene :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Dali.B píše:
23 kvě 2020, 07:52
U p. Prantnera už se dá předobjednat :
-
https://www.svetauticek.cz/www-svetauti ... Ixo-Models

Koukám, že je upřesněna dostupnost na září, tak snad opravdu bude :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No, tak nás minulý rok namlsali, že by se po letech mohla série MUS pohnout - a letos to zas ochladlo. Hlavně že chrlí rally a tahače :-(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Zřejmě existuje nějaký problém, který těžko identifikujeme. První signál byl odklad Royalky a druhý vydání Mercedesu 770 v kolekci CLC.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“