Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Kdo má objednané T815 od PC z nějakého e-shopu, tak ať se bojí. Model nemá nad kabinou ochranný blistr a kabiny jsou špatně utažené. Většina modelů tak dorazí příjemci rozbitá na kusy, utrhne se kabina nebo i části korby a jak to v krabičce všechno lítá, tak to utrhá zrcátka a další části. Takže většině model dorazí ve stavu šrot.
Naštěstí mám odloženo ve Světě modelů a vyzvednu si osobně. Pak mi ale nejde do hlavy, proč se modely nepoškodí už cestou sem z Číny.
Ve světě autíček to poslali i s omluvným dopisem, že je porušen igelitový obal na krabičce, protože výrobce to nedokonale zajistil, tak to přebalují v krabičce pomocí molitanu a izolepy. Perfektně zajištěno, úplná spokojenost.FKS píše: ↑07 pro 2018, 14:27Kdo má objednané T815 od PC z nějakého e-shopu, tak ať se bojí. Model nemá nad kabinou ochranný blistr a kabiny jsou špatně utažené. Většina modelů tak dorazí příjemci rozbitá na kusy, utrhne se kabina nebo i části korby a jak to v krabičce všechno lítá, tak to utrhá zrcátka a další části. Takže většině model dorazí ve stavu šrot.
Jestli se to rozbilo už na cestě z Číny je otázka, ale spíše ne. Předpokládám, že v továrně to dají na paletu a krabička pak po dobu cesty v kontejneru stojí pořád spodkem dolů, tak to asi vydrží. Ale v momentě, kdy už cestuje model samostatně poštou, se krabička ocitne i dnem vzhůru a při otřesech se kabina uvolní a pak to tam lítá.
Prodejcům, kteří to dodatečně zajišťují palec nahoru. Myslím, že to začnou zajišťovat i ostatní, pokud tedy nebudou chtít mít 88 % reklamací (viz anketa na FB modelgaraz.cz).
Prodejcům, kteří to dodatečně zajišťují palec nahoru. Myslím, že to začnou zajišťovat i ostatní, pokud tedy nebudou chtít mít 88 % reklamací (viz anketa na FB modelgaraz.cz).
To já ne tuhle čekal o týden déle právě kvůli kabinám, takže jsem myslel, že už je to v pohodě.Nebylo to moc utažený, takže se při otřesu kabina posunula. Na 100% s tím balíkem někdo hodil. Lepší by bylo prostě koupit delší šroubky, jako pojistku ještě zajistit a na balík napsat "NEHÁZET".
Měli se držet plánu, protože u S1 žádný problém nebyl.
Měli se držet plánu, protože u S1 žádný problém nebyl.
-
To půjde opravit trochou lepidla a je po problému.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Protože už se na nás ženou další pěkné tatrovky od Premium ClassiXXs, trošku jsem pohnul a doplnil ještě jeden kousek z předposlední várky :
TATRA 147 DC5
Více fotek zde : https://dbclassic.rajce.idnes.cz/truck_ ... A_147_DC5/
TATRA 147 DC5
Více fotek zde : https://dbclassic.rajce.idnes.cz/truck_ ... A_147_DC5/
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 11 dub 2020, 09:38, celkem upraveno 1 x.
-
Tak už se začala prodávat civilní Tatra 815 UDS. Jen ta cena je dost velká. Údajně ji má vyrábět jen SSM v limitovaných sériích po 500 kusech. Teď se doprodava červeno-zluta a další má být zeleno-zluta. Na českých eshopech doposud v nabídce není. Když pominu ebay, tak jediný dostupný e-shop kde ji ještě mají je slovenský ModelsNavigator.
Naposledy upravil(a) sberatel21 dne 20 led 2019, 01:47, celkem upraveno 1 x.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Že by se vážně neobjevila pod značkou Premium ClassiXXs nebo Schuco
Dnes jsem tedy po řadě drobných oprav, čištění od lepidla a leštění a leštění.... zařadil do sbírky prototypovou Tatru 603 A od AutoCultu.
Jak už jsem psal, z modelu jsem úplně nadšený nebyl. Tohle auto se mi zrovna moc také nelíbí, tak jsem čekal, že to alespoň vynahradí superkvalita AutoCultu. No, nestalo se, ale když je to prostě Ta Tatra.
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/TATRA_ ... Cult_1_43/
Jak už jsem psal, z modelu jsem úplně nadšený nebyl. Tohle auto se mi zrovna moc také nelíbí, tak jsem čekal, že to alespoň vynahradí superkvalita AutoCultu. No, nestalo se, ale když je to prostě Ta Tatra.
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/TATRA_ ... Cult_1_43/