Modely TATRA 1:43
-
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Já tomu tvrzení nevěřím, protože výroba forem stála určitě nemalé peníze a SSM se bude logicky snažit z modelu získat co nejvíc.
Stejná situace nastala, když se prvně objevila 815 S1. Automodels ji prodával za 3500 kč. Dnes je všude okolo 1600 kč, mnohdy v akcích i za míň.
S tou 603 to mám stejně. Taky mě překvapila odflakovitost. Snad to není určující směr dalšího vývoje AC.
Stejná situace nastala, když se prvně objevila 815 S1. Automodels ji prodával za 3500 kč. Dnes je všude okolo 1600 kč, mnohdy v akcích i za míň.
S tou 603 to mám stejně. Taky mě překvapila odflakovitost. Snad to není určující směr dalšího vývoje AC.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...

-
Tak zelenou UDS možno koupit i u nás. Například na Jesi-model po automatické 10% slevě již za cca 2100 Kč.
Model to je pěkný i když je škoda, že celá nástavba bagru je z barevného plastu. Při bližším pohledu tu plasticitu možno vidět.
Každopádně za tuto cenu se jedná o krásný model, který mohu všem jen doporučit.
Model to je pěkný i když je škoda, že celá nástavba bagru je z barevného plastu. Při bližším pohledu tu plasticitu možno vidět.
Každopádně za tuto cenu se jedná o krásný model, který mohu všem jen doporučit.

Na e-shopu Jesi slevu 10% nikde nevidím, mohu se zeptat jak to funguje? Má ji každý až po registraci? A jaká je zkušenost s tímto obchodem?
-
Zkušenost nemám, oni se zaměřují na Herpu 1:87, která však údajně má v katalogu i vybrané modely SSM v 1:43. Asi nějaká vzájemná kooperace, těžko říci.
Ano, sleva se zobrazí automaticky po vyplnění údajů.
Ano, sleva se zobrazí automaticky po vyplnění údajů.

-
Zdravím,
jen pro zajímavost - firma JE-SI nejsou oni,je to prostě a jednoduše pan Šimůnek.A za sebe můžu říct že lepší modelářskou prodejnu neznám.Nic není problém,se vším poradí,dokáže sehnat to nad čím jinde kroutí hlavou a ani ceny nejsou hororové.A jen tak mimochodem jeho potisky herpáckých modelů
jsou lepší než origo Herpa - to není jen můj názor...
Prostě firmy JE-SI se nemusíte bát,naopak.
Pavel
jen pro zajímavost - firma JE-SI nejsou oni,je to prostě a jednoduše pan Šimůnek.A za sebe můžu říct že lepší modelářskou prodejnu neznám.Nic není problém,se vším poradí,dokáže sehnat to nad čím jinde kroutí hlavou a ani ceny nejsou hororové.A jen tak mimochodem jeho potisky herpáckých modelů
jsou lepší než origo Herpa - to není jen můj názor...
Prostě firmy JE-SI se nemusíte bát,naopak.
Pavel
-
Tak to jsem rád a děkuji za osvětlení.
Jen se zeptám, jak souvisí Herpa s SSM?
Jen se zeptám, jak souvisí Herpa s SSM?

-
No nejsem znalec téhle záležitosti takže nebudu šířít bludy.Jisté je že SSM není jedinná firma jejiž výtvory nabízí oficiálně Herpa na svých www stránkách a také ve firemní prodejně v Dietenhofenu.Nabízejí třeba i modely Tecno.
No ale pokud by vás tahle problematika nějak víc zajímala,zkuste kontaktovat třeba zrovna pana Šimůnka - JeSi model.Pokud ví,určitě poví...
No ale pokud by vás tahle problematika nějak víc zajímala,zkuste kontaktovat třeba zrovna pana Šimůnka - JeSi model.Pokud ví,určitě poví...
Je to síce len prototyp, ale je to jedna veľká katastrofa
. Ešte že mám MATRIX.

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Mám zatím jedinou Tatru. Je to "cista" 77 z kolekce IXO Museum. Jsem s tvarem a zpracováním spokojený a hlavně jsem rád, že je to kov