nOstalgia

Odpovědět
plukovnik

Re: nOstalgia

Příspěvek od plukovnik »

a toto je uplna novinka

(nefunkční link odstraněn adminem)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

plukovnik píše:Moja kovová nostalgia
Ahoj, zaujaly mě tvé vitríny. Docela by mě zajímalo, jak máš vyřešeno zavírání. Modely máš bez krabiček, musel sis tedy dát práci s utěsněním proti prachu. Já mám vitrínu cca měsíc, taky jsem myslel na prach, mám kartáčky na překrytu skel, lišty po celém obvodu. Ale stále jsem se ještě neodvážil auta z krabiček vyndat.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

mam sice 1/18, ale pokud máš šoupací skla a v mezeře vhodný kartáček který ti dosedá na obě plochy (lze dát i dva, jeden na každé sklo proti sobě) tak se prachu neboj. Model v krabičce nevynikne...
Sbírka modelů Citroën

plukovnik

Příspěvek od plukovnik »

marklukes píše: Ahoj, zaujaly mě tvé vitríny. Docela by mě zajímalo, jak máš vyřešeno zavírání. Modely máš bez krabiček, musel sis tedy ...
mam zasuvacie sklo po bokoch su listy.ale aj tak sa tam najde nejaka ta medzierka zvrchu a na 100 % sa prachu neubranim.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

100% neuděláš ani v laboratořích na čipy u intelu :-)

(nefunkční link odstraněn adminem)

pokud máš boky a střed takto zajištěn tak bych se nebál...
Sbírka modelů Citroën

marklukes

Příspěvek od marklukes »

BaRT píše:mam sice 1/18, ale pokud máš šoupací skla a v mezeře vhodný kartáček který ti dosedá na obě plochy (lze dát i dva, jeden na každé sklo proti sobě) tak se prachu neboj. Model v krabičce nevynikne...
No právě, to je to dilema. Na 1:18 se nějaké to nepatrné zrníčko, které vnikne i do utěsněné vitríny, ztratí - proto samozřejmě mám 1:18 z krabic vyndané.
Pokud mám ale kabriolet v 1:43 - třeba nový Horch 853 od Minichampsu (nefunkční link odstraněn adminem), tak tam bych nechtěl ani malá zrníčka a zárověň bych chtěl, aby mi model nějaký ten rok vydržel. Takže zatím v krabičce..., i když na druhou stranu vím, že model v krabičce tak nevynikne (i když je fakt, že 1:43 mají lepší krabičky na výstavu než zčásti papírové krabice 1:18). Je to dilema...

plukovnik

Příspěvek od plukovnik »

nechavate si aj papierove obaly plastovych krabiciek,napr.od minichampsu,abrexu,ist atd...
alebo tieto nemaju pre buducu hodnotu modelu ziaden vyznam a ich vyhadzujete?

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

Já si je nechávám. Je to součást modelu, resp. jeho obalu. A při případnym prodeji to určitě bude působit lépe, když balení bude kompletní.

busto

Příspěvek od busto »

Pozdravujem všetkých nOstalgikov a v prvom rade patrí vdaka Leonovi za vytvorenie stranky, ale podme k veci videl som kultowu Daciu 1310 a v tomto pripade sa musim pridat k Leonovi , urobena je celkom dobre/ pomer k cene / , ale tie strašne kolesa dokaličili celý model .

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Čili bude to dacia se čtyřma kulatýma předníma světlama? Škoda, tu už mám od IXO, kde je ale značena jako 1300.Tak nezbývá, než místo skutečné 1300ky mít Renaulta 12...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“