nOstalgia
Re: nOstalgia
a toto je uplna novinka
(nefunkční link odstraněn adminem)
Ahoj, zaujaly mě tvé vitríny. Docela by mě zajímalo, jak máš vyřešeno zavírání. Modely máš bez krabiček, musel sis tedy dát práci s utěsněním proti prachu. Já mám vitrínu cca měsíc, taky jsem myslel na prach, mám kartáčky na překrytu skel, lišty po celém obvodu. Ale stále jsem se ještě neodvážil auta z krabiček vyndat.plukovnik píše:Moja kovová nostalgia
mam sice 1/18, ale pokud máš šoupací skla a v mezeře vhodný kartáček který ti dosedá na obě plochy (lze dát i dva, jeden na každé sklo proti sobě) tak se prachu neboj. Model v krabičce nevynikne...
Sbírka modelů Citroën
mam zasuvacie sklo po bokoch su listy.ale aj tak sa tam najde nejaka ta medzierka zvrchu a na 100 % sa prachu neubranim.marklukes píše: Ahoj, zaujaly mě tvé vitríny. Docela by mě zajímalo, jak máš vyřešeno zavírání. Modely máš bez krabiček, musel sis tedy ...
100% neuděláš ani v laboratořích na čipy u intelu
pokud máš boky a střed takto zajištěn tak bych se nebál...
pokud máš boky a střed takto zajištěn tak bych se nebál...
Sbírka modelů Citroën
No právě, to je to dilema. Na 1:18 se nějaké to nepatrné zrníčko, které vnikne i do utěsněné vitríny, ztratí - proto samozřejmě mám 1:18 z krabic vyndané.BaRT píše:mam sice 1/18, ale pokud máš šoupací skla a v mezeře vhodný kartáček který ti dosedá na obě plochy (lze dát i dva, jeden na každé sklo proti sobě) tak se prachu neboj. Model v krabičce nevynikne...
Pokud mám ale kabriolet v 1:43 - třeba nový Horch 853 od Minichampsu (nefunkční link odstraněn adminem), tak tam bych nechtěl ani malá zrníčka a zárověň bych chtěl, aby mi model nějaký ten rok vydržel. Takže zatím v krabičce..., i když na druhou stranu vím, že model v krabičce tak nevynikne (i když je fakt, že 1:43 mají lepší krabičky na výstavu než zčásti papírové krabice 1:18). Je to dilema...
nechavate si aj papierove obaly plastovych krabiciek,napr.od minichampsu,abrexu,ist atd...
alebo tieto nemaju pre buducu hodnotu modelu ziaden vyznam a ich vyhadzujete?
alebo tieto nemaju pre buducu hodnotu modelu ziaden vyznam a ich vyhadzujete?
-
Já si je nechávám. Je to součást modelu, resp. jeho obalu. A při případnym prodeji to určitě bude působit lépe, když balení bude kompletní.
Pozdravujem všetkých nOstalgikov a v prvom rade patrí vdaka Leonovi za vytvorenie stranky, ale podme k veci videl som kultowu Daciu 1310 a v tomto pripade sa musim pridat k Leonovi , urobena je celkom dobre/ pomer k cene / , ale tie strašne kolesa dokaličili celý model .
Čili bude to dacia se čtyřma kulatýma předníma světlama? Škoda, tu už mám od IXO, kde je ale značena jako 1300.Tak nezbývá, než místo skutečné 1300ky mít Renaulta 12...