Koukám, že chystají různé finty, ale do pokračování kolekce Museum se jim pořád nechce. Třeba změní názor a získají zpátky ztracenou identitu. Rally auta, youngtimery a náklaďáky vyrábí skoro každý
IXO Museum
Re: IXO Museum
IXO zřejmě oprášilo kolekci LM. Jasně, jsou to reedice, ale jsou trochu jiné. Závodní auta mě neberou, ale jiná startovní čísla poznám a světlomety jsou taky v jiném provedení 
Koukám, že chystají různé finty, ale do pokračování kolekce Museum se jim pořád nechce. Třeba změní názor a získají zpátky ztracenou identitu. Rally auta, youngtimery a náklaďáky vyrábí skoro každý
Tak koukam, ze posledni MUS jsem koupil v rijnu 2019. Alvis. Vic nez 3 a pul roku. To neni prestavka. To je konec 

Naděje je malá, ale pořád doufám. Už byla jednou taky hodně dlouhá přestávka. Možná jsem moc náročný, ale chtěl bych obnovení kolekce v původních krabičkách. Čekat nestojí nic. Jenom trpělivost
.
Koukám, že text je zatím bez reakce. Za mě je to opravdu divné
Kolekce LM má nový obal. Celkem se mi líbí ta decentní barevná kombinace a současně mě samozřejmě napadlo, že by mohlo dojít i k pokračování sbírky Museum 
Museum to sice není, ale v předobjednávkách se v kolekci CLC objevilo pěkné Volvo:
Stránky a Facebook IXO to zatím tají. Tu jejich obchodní politiku fakt nechápu. Nejspíš nejsem Číňan ani Portugalec

Stránky a Facebook IXO to zatím tají. Tu jejich obchodní politiku fakt nechápu. Nejspíš nejsem Číňan ani Portugalec
Modýlek Simplex byl z Austrálie právě doručen. Mám fakt radost. Z Austrálie ho přivezla letadlem na Moravu kamarádka, která jela na sraz abiturientů v Brně. Tam ho převzala spolužačka, která je z Plzně a odcestoval s ní vlakem. Tady si ho převzala Evička. To je dcera toho emigranta. Přivezla mi modýlek až pod nos. Doprava z Austrálie nestala nic a modýlek v aukci vyšel v přepočtu na 600 Kč:
Jasně, že udělám nějaké lepší fotky. Hlavně, že už je modýlek doma. Byl to fakt úžasný logisticky výkon
Ještě ty fotky:
Kolekci Museum mám kompletní
Kolekci Museum mám kompletní
Zdravím ,tak Blahopřeji k úspěchu !!!,Jen by bylo dobré ,prezentovat celou sbírku ,aby ostatní věděly co to obnáší. Myslím v
dobrém . S pozdravem Dodo56.
dobrém . S pozdravem Dodo56.
Gratulujem k úlovku! Krásne naplánovaná cesta, pohľad na model ju vždy pripomenie.