Abrex - nové modely
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Abrex - nové modely
novinky Abrex Fabie S2000
(nefunkční link odstraněn adminem)
Jenom jestli to Abrex nezačíná s těma cenami přehánět.Udělají limitky,na kterých ale stále chybí podstatné detaily jako jsou šoupačky v oknech předních dveří.A nemyslím si,že ten model odpovídá ceně 600 resp.650 Kč.Jsem moc zvědavý na zpracování po kompletaci u těchto limitovaných modelů.
Abrex si možná dal za cíl dohnat s cenami IXO... Tohle jsou sice limitky, ale taky se mi to zdá dost. V rozhovoru ve Světě motorů Abrex píše, že výroba modelů je pro ně koníček, že jim vydělává jiný obchod, ale realita je podle mě trochu jinde, viz diskuze tady na fóru k novým modelům před Vánoci... Detaily by opravdu mohli dotáhnout, třeba i anténky...
Ona asi S2000 je docela dobrý job. Forma stejná, jen jiné obtisky a hned je nový model. A tou limitkou asi zabijou 2 mouchy jednou ranou. Asi předpokládají, že není tolik sběratelů, kteří si pořídí všechny varianty S2000. Takže kdyby jich udělali víc, tak jim zbydou. A protože je to limitka, tak zvednou cenu.
Snad aspoň ta kvalita bude na vyšší úrovni než vánoční dodávka. Tou si asi (dle diskutujících zde a FB Abrexu) docela pokazili reputaci.
Jinak doufám, že udělají i letošní verzi s černou střechou a přední kapotou. Ta se mi moc líbí.
Není ten rozhovor ze Světa motorů někde na netu?
Snad aspoň ta kvalita bude na vyšší úrovni než vánoční dodávka. Tou si asi (dle diskutujících zde a FB Abrexu) docela pokazili reputaci.
Jinak doufám, že udělají i letošní verzi s černou střechou a přední kapotou. Ta se mi moc líbí.
Není ten rozhovor ze Světa motorů někde na netu?
Zkusil jsem tu stránku nafotit:
Buggyra - Limitka 36 ks.
Dnes mi dorazil e-mail o limitované edici Buggyra 2 auta z loňské sezóny - Chris Levett a Konovalov.
Nedoporučuji ani omylem. Cena v prodejně na Václaváku 699,-Kč. Krabice (přebaly) použity z modelu Davida Vršeckého, místo s fotkami zmíněných jezdců. Pokroucené zadní disky, u všech co jsem prohlédl "šmajdaly" nápravy. Upatlané od barvy - na černém podvozku otisky prstů od bílé barvy. A co mi prodavač nedokázal vůbec vysvětlit, kde je označení o L.E. případně certifikát s číslem modelu. Na podstavce dolepovány štítky (přelepky) s jmény jezdců, takže spíš předělávky než limitky.
Dnes mi dorazil e-mail o limitované edici Buggyra 2 auta z loňské sezóny - Chris Levett a Konovalov.
Nedoporučuji ani omylem. Cena v prodejně na Václaváku 699,-Kč. Krabice (přebaly) použity z modelu Davida Vršeckého, místo s fotkami zmíněných jezdců. Pokroucené zadní disky, u všech co jsem prohlédl "šmajdaly" nápravy. Upatlané od barvy - na černém podvozku otisky prstů od bílé barvy. A co mi prodavač nedokázal vůbec vysvětlit, kde je označení o L.E. případně certifikát s číslem modelu. Na podstavce dolepovány štítky (přelepky) s jmény jezdců, takže spíš předělávky než limitky.
ABREX je stále "lepší a lepší". Už teraz sa desím ako budú vyzerať Š110R a Š1200
No, hlavně že na facefooku kolem Vánoc slibovali, že se s kvalitou polepší.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem bral přes dealera škoda auto dvě Fabie S2000 (RMC 2011 Hanninen,Mikkelsen) a modely jsou bez chybičky.Je možné,že vyloženě pro škodovku jsou ty modely více kontrolovány??? Navíc mají jiný obal(Škoda Collection) a zaujalo mě na tom,že na krabičce není ani žádná zmínka o Abrexu.Takže se kupující ani nedoví ,že to vyrábí Abrex.
Tady píšou, že Š110R v 1:18 by mělo být do Vánoc, u 1:43 bych to viděl podobně, vzhledem k tomu, že v Norimberku byly obě měřítka ve stejné fázi. Ale 1:43 by snad mohli stihnout udělat rychleji...
Minuly tyden jsem mela 1:18 eRko dokonce i castecne v cervenem laku v ruce ... ladily se detaily, pani od Abrexu rikala, ze snad do vanoc budou je to krasne ... opravdu ... zatim par veci nestimuje, ale myslim si, ze se mate na co tesit ...
http://www.skoda110r.cz/forum.php?thread=0
Minuly tyden jsem mela 1:18 eRko dokonce i castecne v cervenem laku v ruce ... ladily se detaily, pani od Abrexu rikala, ze snad do vanoc budou je to krasne ... opravdu ... zatim par veci nestimuje, ale myslim si, ze se mate na co tesit ...
http://www.skoda110r.cz/forum.php?thread=0