Největší nedodělek...
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Největší nedodělek...
Pokud u Trabanta Sunstar 1/18 otevřete kapotu naplno až na doraz tak Vám sejme stěrače...
Super
Super

Sbírka modelů Citroën
Bylo by foto?
NE stěrač jsem zalepil, naštěstí šel dobře, zbylo mu kousek tyčky co jde do kasle...
Foto kapoty "pootevřené ti pošlu"
Foto kapoty "pootevřené ti pošlu"
Sbírka modelů Citroën
Tak fotka z webu prodejce:
(nefunkční link odstraněn adminem)
ta černý věc vedle držáků kapoty je stěrač co to odnesl...
ta černý věc vedle držáků kapoty je stěrač co to odnesl...
Sbírka modelů Citroën
Tak to je fakt natěsno 

To není natěsno, to je prostě že kapota se vzepře o stěrač a ten přirozeně povolí, buď měli tedy udělat stěrače hejbací a dát kolmo, nebo to líp propočítat a nebo pokud neumí ani jedno je jen naznačit na okno, takhle je to děsné. Jinak model je pěkný, v rámci ceny nemám výhrad, barva jak na opravdovém trabi, sedadla a vnitřek v pohodě. Detaily taky, že není odpružen mi nevadí, mohl bát otevírací kufr.
Sbírka modelů Citroën
Takové témata mám rád, člověk u levných modelů očekává nedodělky takže nějaký kvalitní model dokáže jenom překvapit.Kdežto tady nastává ta opačná situace-Model pochází od firmy, která by měla vyrábět precizní zmenšeniny
Hongwell - Mini Cooper RMC 1994, Timo Mäkinen - Paul Easter
Soudruzi neumí ani napsat správně jména posádky
Soudruzi neumí ani napsat správně jména posádky

Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
Ještě k Trabimu, dnes jsem řešil objednávku dalšího a zmínil jsem se o problému. Docela mě překvapila reakce prodejce že o tom vědí, ptali se i na veletrhu zástupců Sunstár kteří nic předělávat nebudou ani u dalších verzí a nechává je to klidnými. Přitom by podle mě stačilo změnit držák uchycený kapoty aby šla víc nahoru a stěračům se vyhnula.
Mini: občas to levnější firmy také dělají když jezdci nechtějí platit licenci, třeba Xsara s variantami na LOEBa je běžná čínská záležitost.
Mini: občas to levnější firmy také dělají když jezdci nechtějí platit licenci, třeba Xsara s variantami na LOEBa je běžná čínská záležitost.
Sbírka modelů Citroën