Reklamace

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
LeonCupraR

Re: Reklamace

Příspěvek od LeonCupraR »

No, tentokrát prekvapili po tej dobrej stránke, klobúk dole :!:

licer

Příspěvek od licer »

Tak vyměněná Alfa Romeo 1300 Giulietta Spider od AA je u mě a na první shlédnutí je v pořádku. Jinak reklamace proběhla bez problému, na adresu Světa modelů nemůžu říct ani popel :) Žádné vytáčky, prostě pošlete zpět, my pošleme nový. Nechal jsem si ji pro jistotu před odesláním zkontrolovat p. Borským.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dnes dorazily kompletní nové polepy na 405 T16Obrázek
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

V posledním nákupu z Modelissima mě přišel model R 4 v tomto stavu :
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Poslal jsem fotky do Modelissima.Bylo mě slíbeno s omluvou,že při dalším nákupu mě tento model pošlou znova zdarmaObrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

sva57 píše:Poslal jsem fotky do Modelissima.Bylo mě slíbeno s omluvou,že při dalším nákupu mě tento model pošlou znova zdarmaObrázek
-jen pro informaci-v další zásilce poslaný model R4 zdarma

Mikojan04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikojan04 »

Jj,ja taky posílal Sierru rs od Aa na reklamaci,byla bílá a chyběla ji jedna vzpěra.Tak jsem ji odeslal zpět a poslali mi druhou,ale už neměli bílou ,tak mi po domluvě poslali černou.Ale,k mému ůžasu,opet chyběla vzpěra na té samé straně.Takže jsem měl smůlu :D Jo a bylo to u Fox toys.

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

To je dobrá sranda..já bral o foxu taky bílou sierru od AA, ale už je to dýl. A taky mi chybí jedna vzpěra.

Mikojan04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikojan04 »

To je,a jestli to není ta má,kupoval jsem jí někdy před Vánoci 2006 nebo 2007.Byl to můj první model 1:18.Byla ve slevě 1490kč.

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

to já asi dřív..ale nejsem si tím jistej, viděl bych to na jaro 2006.

martin

Příspěvek od martin »

Dovoľte, aby som sa podelil so skúsenosťou s nemeckým rallye-fanshopom. Pred nedávnom som tam reklamoval Lanciu Stratos od Kyosho. Dva modely som poslal naspäť pre zlé spracovanie. S pánom Funkem z rallye-fanshopu sme sa dohodli, že vynaložené náklady na poštovné - spolu 38 € mi dá na zákaznícke konto. Vo štvrtok som si u neho objednal Citroen Xsaru od AA s tým, že doplatím zvyšok ceny (cena modelu 49,95 €) plus poštovné na Slovensko (14,95 €). Na moje prekvapenie mi dnes volal kuriér, že má pre mňa balík. Áno, uvažujete správne, bol to Citroen Xsara OMV od Autoart limitovaná edícia 2000 kusov (kus č. 663) a stál ma to, čo som mal na zákazníkom konte. Tak nejak takto môže obchodník potešiť a získať si svojho zákazníka.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“