Nu a není trošku předčasné soudit podle fotek ? Co se dívám třeba právě na web foxíků, tak Abrex těch fábek dělá hodně, a nevypadají, že by byly nějak extra blbě - míním samozřejmě 1/43. Tak pokud není nějak zásadně blbě malé měřítko, proč by měla být špatná velká verze ?
Já nějakou Fabii R5 prostě chci. Mrzí mě, že jsem si nechal ujít Fabii WRC, jestli se dělala Fabia R2000 popravdě netuším, vím že na trhu je ještě Škoda RS 130 a Octavia WRC. U té nějak (marně ?) čekám na noční závod (s rampou) i ta Fabka by se mi líbila s rampou. Ale nejsem na WRC závody nějaký expert, měl jsem akorát kdysi dávno Imprezu od AA a "Myšáka" - ten mi tu ještě zbyl a když teď hraju Dirt Rallye 2.0 tak ho tu mám jako ozdobu. Ale rád bych si určitě vybudoval malou sbírku závodních "škoďáren" , ale určitě nemám prostor a ani peníze kupovat x-zbarvení, už proto že mě malá autíčka (čti 43) přestaly bavit a chci jenom "18". Ale bojím se abych nepřišel s křížkem po funuse, protože třeba ta Octavia nebo RS 130 se prodávaly dlouho a já se bojím, že jak se v tom nevyznám, tak už nebudu mít z čeho vybírat. Uvažuju že by možná nejschůdnější bylo kupovat modely s typickými modro-bílými pruhy, Monte Carlo nebo tak něco... a určitě spíš čs. piloty nežli zahraniční. Takže Kopeckého, Krestu... (aby bylo jasné WRC auta mě bavily právě kvůli "videohrám" s WRC tématikou, i když ve valné většině v nich prohrávám (vzpomínám si na fenomenální Rallye 2000 kde byly právě i škodovka - právě Oktávka a dojet RZ v celku byl docela zážitek. Doslova. Takže když jsem projížděl cílem, nejen že jsem neměl světla, dveře a ani chladič, ale často mi chybělo i jedno kolo. No a někde jsem nedávno zahlédl DVD s Richard Burns Rallye - ale nevím kde

jen vím, že na digitální distribuci není... Rád si nechám s výběrem poradit. A budu doufat v ten Abrex, že polepená verze nebude tragedie. Ale jak říkám, jediné Rallye auto je v mé sbírce deset let stará "Myš" (Evo VII od AA), takže cokoliv na téhle úrovni mi udělá radost

) . Protože všechny modely co jsem za poslední léta v tomhle měřítku koupil jsou buď resin - nebo sice kov ale "sealed". Ale protože peníze jsou problém, tak to neřeším. Ono dávat za model pět tisíc, a kor když i AA to dneska dělá z umělé hmoty... (poslední "otevírák" co sem bral byla La Ferrari ještě od HotWheels).