Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
jau

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od jau »

Ferrari 312 T2 Hot Wheels Elite
Obrázek
Tyrrell 006 TSM
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

MERCEDES BENZ AMG GT S C190 2014-Norev
Obrázek
PORSCHE 911(991) CARRERA 4S 2013-GT Spirit
Obrázek

Další foto na mém webu

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

jau píše:Ferrari 312 T2 Hot Wheels Elite
Prosím Tě, dej sem nějaké detailní fotky té Tvé 312 T2, také jsem o ní uvažoval, ale zatím mi připadá nějak "hračkoidní", možná je to tím, že srovnávám s "exotem", i když více jak deset let starým. Díky.
http://www.diecastxchange.com/forum1/to ... 976-exoto/ - sice C.Reutmann, ale na srovnání.

jau

Příspěvek od jau »

Nafotím ho až cez víkend, teraz na to nemám čas. Ale ten "hračkoidný" dojem je na mieste. Rozmerovo, tvarovo je ten model v poriadku. Aj lak je kvalitný. Ale s Exotom sa to nemôže porovnávať. Ja ho môžem porovnávať len s 312T, ktoré mám od Exota. Za prvé, ten model je veľmi ľahký. Krabica s polystyrénom je ťažšia ako samotný model. Potom tie nasávacie otvory vpredu... sú moc plytké. Posobí to rušivo pri pohľade zpredu. Obe krídla nie su moc dobre začistené, aspoň na tom mojom kuse. A chýbajú na nich akékoľvek detaily. Motor je z jeden odliatok a len pár častí je natretých inou farbou. Žiadne káble alebo detaily. A všetky reklamy, nápisy, prúžky, štartové čísla ... su len obtisky. Sú síce nalepené perfektne, nikde žiaden kaz, žiadna bublina, ale bojím sa ten model nejak dôkladnejšie čistiť, leštiť, aby som ich nepoškodil. Celkovo je to celkom fajn model, len je nedotiahnutý. Ako by ho robili narýchlo a nedali si už toľko zaležať na jeho kvalite. Jeho kvalita je tak na úrovni 60-70 eur. Elite to asi nie je, len cenu má takú. Viac napíšm potom, keď ho nafotím.

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Díky moc za odpověď, tak nějak jsem to tušil,...byl film, tak honem na něm vydělat, je to škoda,...za ty peníze.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Norev Citroën 2CV MaxiJet 1/17

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

no celkem pěkný model, ale nevím, mě od toho odrazuje to na dnešní dobu jednodušší zpracování a pak taky rozdílné měřítko..

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

hold poplatné době, kdy Solido dělalo modely podle krabiček, malé auta zvětšovaly VW brouk, 2CV a velké zase zmenšily Citroën HY 1:21,5...
Sbírka modelů Citroën

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

GSA OTTOmobile

Obrázek

TA FFI solido

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele: