Paudi models - Čínský výrobce
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Paudi models - Čínský výrobce
Fotka tovarny muze byt fotka jakekoliv tovarny: to co jsem psal byla odpoved cinana z cinskeho fora. Cili predpokladam, ze Cinan vi, o cem mluvi.
Jo, vždyť jsem ti to ve své odpovědi potvrdil výrobce to není pouze "distributor" zase krom jeho se moc k těm modelům jinak stejně zatím nedostaneš. Fotky jsou z jejich webu továrna na modely, ale čí to nikdo neví 

Sbírka modelů Citroën
Já se chci jen zeptat, dá se rovnou z jejich obchodu objednat poslaní do Čr?
Osobně jsem to bral přez eBay, ale na těch stránkách Shop je i přihlášení takže to asi jde...
http://www.paudimodel.com/shop7/
http://www.paudimodel.com/shop7/
Sbírka modelů Citroën
Právě z toho také vycházím i z toho že tam je česká měna.Možná bude i doprava zdarma, když se podívám jak to chodí na stránkách dealextreme.com .
zdar, modely lze objednat přímo ze stránek eshopu na Paudimodels, já si objednal 2 škodovky a poštovné do ČR stálo 68,5 USD, platil jsem to přes paypal, probíhalo to tak, že jsem to na stránkách objednal, zaškrtnul možnost platit přes paypal a oni poslali paypal výzvu k platbě. Co si pamatuji modely dorazily cca za 14dní. Nedoplácel jsem žádný clo ani DPH. Nevím jestli sem měl štěstí nebo jestli se nic platit nemusí.
-
Oh tak ešte plus poštovné? V tom prípade jednoznačne cez Ebay.... Taká Octavia ma tam vyjde aj o 40 USD lacnejšie.
Clo se vybírá nad částku 150 Euro.Když to přepočítáš podle kurzu na USD,tak je to nad cca 208 USD.Zahrnuje to jak cenu modelu,tak i poštovné.Paganini píše: Nedoplácel jsem žádný clo ani DPH. Nevím jestli sem měl štěstí nebo jestli se nic platit nemusí.
Co se týká nákupu v zámořských shopech,dávám taky přednost eBayi,jelikož nemusíš bádat,jaký kam je poštovný a platební podmínky, a provádět pořád samý registraceLeonCupraR píše:Oh tak ešte plus poštovné? V tom prípade jednoznačne cez Ebay.... Taká Octavia ma tam vyjde aj o 40 USD lacnejšie.

- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele: