Vady na modelech

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Vady na modelech

Příspěvek od BaRT »

na ty světla opatrně ať ti nezustane v ruce.
Sbírka modelů Citroën

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

na 512TR nemáš problém? :D tak to si asi jeden z mála...tá je nekvalitou preslávená :D...mne prišla s poloodpadnutymi spätnymi zrkadlami a vadami vo farbe

ináč mohutný paint rash mám na tmavomodrom Citroene C6 od Norevu...celú strechu by trebalo preleštiť ale na to som sa ešte neodhodlal...predavajuci mi to nejak "zabudol" povedať ked mi ten model predával iba za 25 eur :P

takže díky za post, viem na ktorom modeli začnem leštiť Tamiya pastami :D
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

BaRT píše:na ty světla opatrně ať ti nezustane v ruce.
jj - zkusím dát pozor ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Nestraš Stevko86 --
kontrola tmavě modrá Citroën C6 Norev u mě v pořádku
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

hurvajs píše:Když to tady tak čtu, chce se mi z těch výrobcu zvracet. Člověk dá za model nemalé peníze a nakonec ho vymete z vitríny na lopatku :cry:
Až se nám rozpadnou kováky,tak ještě že nám aspoň zůstanou ve sbírkách ty resiny......

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

to je hodně tvrdé Sváťo, u resinu mam strach z těch oken...

já už rozšířil sbírku o Polistil 1/25 když přežil 20let tak už přežije všechno
Sbírka modelů Citroën

jarek

Příspěvek od jarek »

sva57 píše:
Až se nám rozpadnou kováky,tak ještě že nám aspoň zůstanou ve sbírkách ty resiny......
To mi veľká zbierka neostane... :)
Keď sme u resinov, tak ceny niektorých resinov od BBR a MR sú úplne mimo realitu. Pár kusov od nich mám, ale kvalitou sú na tom rovnako ako TRL za 100€. A ako napísal Bart, tak nikto netuší, čo to spraví za pár rokov.

jarek

Příspěvek od jarek »

Stevko86 píše:na 512TR nemáš problém? :D tak to si asi jeden z mála...tá je nekvalitou preslávená :D...mne prišla s poloodpadnutymi spätnymi zrkadlami a vadami vo farbe

ináč mohutný paint rash mám na tmavomodrom Citroene C6 od Norevu...celú strechu by trebalo preleštiť ale na to som sa ešte neodhodlal...predavajuci mi to nejak "zabudol" povedať ked mi ten model predával iba za 25 eur :P

takže díky za post, viem na ktorom modeli začnem leštiť Tamiya pastami :D
Ešte som si ju poobzeral a je fakt ok, zatiaľ.

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

S tou Testarossou jste mě dostali...pořád jsem se po nějaké poohlížel...teď jich asi bude pár na prodej :D Nevíte jestli to trápí i bílou high-end? Kyosha mám doma jen dvě - Lambo Urraco zatím zdravé a Smart ForFour, ten má značný paint rash na černém skeletu.
Mno a jediným výrobcem ve sbírce, u kterého jsem zatím nezaznamenal žádnou technologickou vadu, je Highway61.

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Jen tak mimo mísu - před časem jsem se bavil se známým, který nesbírá modely, o těchto procesech samovolného rozkladu a on se na mě tak nezaujatě podíval a zeptal se - a ty sis myslel, že ty modely budeš mít na celej život? ...tak já nevím, asi už i modely budou spotřební zboží se stanovenou životností :evil:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“