Stevko86 píše:pekné

...možno hlupa otázka, ale World of Tanks nehráš? tam sa toho človek o tankoch dosť dozvie + veľa prototypov tam je

Hloupá otázka, nikoli. Když se hra u nás objevila, velmi rád bych si zahrál, ale moje tehdejší vybavení to nedovolovalo. Nyní už mám lepší, ale není odvaha se do toho jaksi zapojit, ale snad se přemluvím a zkusím to.
Techniky je tam samozřejmě dost, ale myslím, že je trochu ovlivněná hrou. Mě totiž mimo modely zajímá také ta skutečná technika.
BaRT píše:ahoj,
je to moc pěkné, za sebe Německá technika 2sv války je u mě top a líbí se mi.
Bohužel krom par časopisových edicí jsem nic lepšího v ruce nedržel a rozšiřovat už to nepřipadá v úvahu.
Ať se daří a jak něco bude rád se kouknu... Tiger best...
Já v roce 2007 s časopiseckou edicí začínal, později jsem zjistil, že existují i kvalitnější modely a tak pomalu je ve své sbírce vyměňuji.
Také jsem zjistil, že hodně lidí sbírá pouze německou techniku, tak jsem udělal opak a "profláklou" německou (také italskou a japonskou) techniku jsem na pár vyjímek ze sbírky vyloučil.
Pokud mohu, založím ještě jedno vlákno o těchto časopiseckých edicích a jim podobných, potulujících se už několik let Evropou. V tomto vláknu bych se držel kvalitnějších modelů. Neuvedu však ihned novinky, ale nabídnu náhled na tuto modelovou skupinu.