Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
PORSCHE 911 CARRERA 2,7 COUPE 1974-GT Spirit z Modelissima
Pár fotiek T603 od BoSa - https://plus.google.com/photos/10569315 ... 6597138145 (viac fotiek + väčšie rozlíšenie)
Model je to nádherný, len škoda nevycentrovanej 603ky vpredu a nedomaľovaného lemu okna vzadu a samozrejme, mohla byť čierna
Model je to nádherný, len škoda nevycentrovanej 603ky vpredu a nedomaľovaného lemu okna vzadu a samozrejme, mohla byť čierna
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Díky za foto, vypadá hodně dobře
jj, a keby boli lišty chrómové, bola by dokomalá
Tak mně taky dnes došla. Je naprosto krásná a čert vem, že není černá. Ve vitríně alespoň více vynikne. Také mě překvapilo, že na resinový model je dost těžká.
Edit: tak dvě chyby jsem našel, dole nad prahem mají stříbřenku i na červeném prahu a na liště je trochu nepřesně nabarvená a zadní zámek od motoru je do třetiny zalit červenou..
Edit: tak dvě chyby jsem našel, dole nad prahem mají stříbřenku i na červeném prahu a na liště je trochu nepřesně nabarvená a zadní zámek od motoru je do třetiny zalit červenou..
Chystám sa ju tiež objednať, našiel som však nezrovnalosť v cene poštovného. Viete mi poradiť?
Poštovné na Slovensko je údajne 7 eur, počas platby sa mi ale objaví suma 12 eur. Písal som do obchodu a bolo mi povedané že to má byť 7.
Ten rozdiel by ma síce nezabil, ale ani nepotešil.
Poštovné na Slovensko je údajne 7 eur, počas platby sa mi ale objaví suma 12 eur. Písal som do obchodu a bolo mi povedané že to má byť 7.
Ten rozdiel by ma síce nezabil, ale ani nepotešil.
V informáciách majú napísané 7€, ale platil som tiež 12€
TATRA 603-3 1969-BoS-Models
FIAT DINO 2000 1967-BoS-Models
FIAT DINO 2000 1967-BoS-Models
Citroën 2CV 6 - 1975 (Norev)
Naposledy upravil(a) deesse23 dne 22 čer 2014, 18:35, celkem upraveno 2 x.