Hánulky
Hánulky
V měřítku 1:87 jsem asi první na tomhle fóru. Nejdřív trochu pomachruju. Mám celkem 70 kovových modelů aut v měřítku 1:87, z toho 38 čistokrevných závoďáků, a zbytek jsou sporťáky a osobní auta. Prozatím to mám v krabicích, ale tím že se zbírka rozrůstá, asi brzy nastane otázka prezentace. Viděl jsem skříňky vyrobené podomácku, na zakázku i koupené. Skříňky prosklené, kam se nedostane prach i autíčka jen tak na polici. V hlavě mám zhruba jasno, bezprašná skleněná vitrýna, jen si nejsem jist tou bezprašností. Máte někdo v tomto zkušenost?
Re: Hánulky
šoupací skla, mezi skla dva kartáčky a budeš to mít hodně dobře zajištěné, co pár fotek...
Sbírka modelů Citroën
No jo, posuvná dvířka jsou asi fajn, ale jak udělat drážky? Pomocí nalepených plastových výlisků? Nebo stejné s kovovými díly?
já mam do dřeva vyřízlé díry a pak se tam dají takové silikonové tyčky a po nich to sklo jezdí
Sbírka modelů Citroën
Dá se uvažovat i o plastových vitrýnách od Herpy? Jsou dobré?
A z jiného soudku. Protože zbírám závoďáky, zajímám se i o NASCAR modely. U nás nejsou v mém měřítku (1:87) k mání. Může je někdo sehnat za rozumnou cenu? Tak tři-pět bych koupil.
A z jiného soudku. Protože zbírám závoďáky, zajímám se i o NASCAR modely. U nás nejsou v mém měřítku (1:87) k mání. Může je někdo sehnat za rozumnou cenu? Tak tři-pět bych koupil.
-
Ja idem niečo brať z USA (Je to sranda, ale bude to NIva 2121 1:43 Agat ) , chlapík má aj kopu 1:87 Nascar, zopár obrázkov, na výber je toho samozrejme viac:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Ak by bol záujem , tak SZ.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Ak by bol záujem , tak SZ.
Leone zdravím tě.
Díky za tip. Samozřejmě bych měl zájem, jen by mě dost zajímala cena, přece jen nejsem byznysman. Pokud by byla v mezích možností, rád si přez tebe objednám nějaká autíčka. To objednáváš přímo ze Států? Vyplatí se, koupit jen jeden model? Snad větší množství vyjde - co se poštovného týče - levněji. A pokud by to šlo realizovat, Tam mají spoustu krásných modelů. Tak bych snad měl zájem i o jiné. A propos, máš hezkou zbírku. Gratuluji. Já zatím nemám digitální aparát, takže focení zatím nehrozí. Ale počítám s tím.
Díky za tip. Samozřejmě bych měl zájem, jen by mě dost zajímala cena, přece jen nejsem byznysman. Pokud by byla v mezích možností, rád si přez tebe objednám nějaká autíčka. To objednáváš přímo ze Států? Vyplatí se, koupit jen jeden model? Snad větší množství vyjde - co se poštovného týče - levněji. A pokud by to šlo realizovat, Tam mají spoustu krásných modelů. Tak bych snad měl zájem i o jiné. A propos, máš hezkou zbírku. Gratuluji. Já zatím nemám digitální aparát, takže focení zatím nehrozí. Ale počítám s tím.
-
Můžu tu aukci vidět? Pokud to je teda aukce. Pokud ještě neskončila, tak neboj, účet na ebay nemám.LeonCupraR píše:Ja idem niečo brať z USA (Je to sranda, ale bude to NIva 2121 1:43 Agat )
To není z aukce (i když i tam by se daly koupit kousky), ale z normálního e-shopu. A jak je to teda s tou cenou. Od ní se odvíjí množství modelů. Moje představa jsou tři hlavní značky zastoupené v NASCAR. Ford, Chevrolet, Pontiac. Na jezdcích, respektive startovních číslech, nezáleží. Předpokládám samozřejmě, že půjde o různé jezdce, možná o různé šampionáty, tak, jak se ve Státech jezdí.
-
Bolo to "Buy It Now" , tá už skončila, ale z USA som už mal Nivu, vždy sa tam nejaká objaví. Dá sa povedať, raz týždenne sa dá nejaká nájsť na US Ebay. Ja som ju kupoval za cca 25 USD + pošta, ale samozrejme bral som toho viac, takže sa to oplatilo. Ináč som ju niekedy vlani v lete predal na aukre. Bola svetlomodrá a nebola v 100% stave, takže išla preč.Fricoolinek píše: Můžu tu aukci vidět? Pokud to je teda aukce. Pokud ještě neskončila, tak neboj, účet na ebay nemám.
Samozrejme jedine sa oplatí viac modelov, pri jednom je cena cca 16 USD, každý ďalší model v tej istej mierke + cca 8-9 USD u tohoto predajcu čo som našiel. Nie je to dražba, je to shop a sú to konečné ceny už s poštovným - a áno bolo by to priamo z USA.Pitrys píše:Leone zdravím tě.
Vďaka za pochvalu za moju zbierku, aj keď momentálne skoro všetko okrem seatov odchádza do sveta