V3Sky nechám v krabici, bo ty nemají horní dekl.hurvajs píše: to děláš velkou chybu,největší hodnotu má model,který je kompletní i s obalem
Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem na mysli samozřejmě tu krabici schovat,ne vystavovat model s papírovou krabičkouTomasR píše: Jasně, to máš pravdu, ale když ho chceš mít doma za sklem. Já vím, šel by obal schovat, ale kdo sbírá modely s tím aby měly velkou cenu?

Tak sem si pořídil z povinnosti i radosti ,,vétřiesku". Stála mě 899,- v jilemnické trafice
Tak to docela fajn cena.
Nemá vaše trafika e-shop? 

To bohužel nemá..ale když mě řek, že má poslední tři tak jsem neváhal..i když to byly moje poslední prachy..ale musim říct, že vypadá fakt dobře..jen škoda že nemá podvozek jako Tatra od Kadenu..
Pro příznivce rally modelů a nebo Romana Kresty Abrex pravděpodobně ve spolupráci s Ixo udělal model Peugeot 207 S2000 1:43.Ke koupi na (nefunkční link odstraněn adminem) za snesitelnou cenu 599Kč.
Kdyby se něšel někdo z Plzně nebo okolí,kdo by si jí chtěl objednat,ať se mi ozve,podělili bychom se o poštovné.
Kdyby se něšel někdo z Plzně nebo okolí,kdo by si jí chtěl objednat,ať se mi ozve,podělili bychom se o poštovné.
Tak koukám, že slova Abrexu o výrobě české produkce nějak jdou do zapomění... Prostě Kresta platí, tak pro Krestu se dělá. Je to k pláči. Ale koukněte na stránky Abrexu, máme tu další novinku Fabii combi s polepy sparkys. 

Musím tě trochu opravit,zadavatelem není Kresta,ale mogul.Ale jinak je to v podstatě podlě toho čí chleba jíš,toho píseň zpívej.Viz Škoda-Auto,Avia Praha a nyní mogul.Ve Scala 43 se pak diví,že by jim lidi utrhali ruce,když udělají jakýkoliv model závodní Škodovky a nikomu nevadí,že ty modely jsou 4xdražší a nejsou kovové.Zase mají spoustu velmi precizních doplňků.
Jinak ještě jeden můj poznatek k novým modelům Abrex.Čím novější výroba obyčejných modelů(teď nemám na mysli závodní)tím horší kvalita výrobku.Konrétně mám doma 3x Škoda Roomster 1:43.Jeden jsem koupil ihned po uvedení na trh,druhý někdy v mezidobí a poslední před nedávnem.Všechno to byly nové modely.Pro příklad,čím dál méně ''sedí ''světla do karoserie,slité poslední díly výfuku a u toho posledního,díry v laku,model je podrapaný a otírá se stříbrná barva s disků kol.
PS:kdyby zase někdo chtěl psát,že tady pláču,tak prosím pouze SZ.
Děkuji.
Jinak ještě jeden můj poznatek k novým modelům Abrex.Čím novější výroba obyčejných modelů(teď nemám na mysli závodní)tím horší kvalita výrobku.Konrétně mám doma 3x Škoda Roomster 1:43.Jeden jsem koupil ihned po uvedení na trh,druhý někdy v mezidobí a poslední před nedávnem.Všechno to byly nové modely.Pro příklad,čím dál méně ''sedí ''světla do karoserie,slité poslední díly výfuku a u toho posledního,díry v laku,model je podrapaný a otírá se stříbrná barva s disků kol.
PS:kdyby zase někdo chtěl psát,že tady pláču,tak prosím pouze SZ.
Děkuji.
Aha, promiň, to jsem nějak nestudoval kdo je zadavatel zakázky. Ale i tak to odsouvá ostatní škodovky do neurčita.