modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)

Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)

Příspěvek od BaRT »

Jo pěkný, ta modrá mu sluší...
Sbírka modelů Citroën

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

Už je na Aukru :)
(nefunkční link odstraněn adminem)

T603

Příspěvek od T603 »

Nezná někdo adresu na ty legendární automobily, co kolekce obsahuje.

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

T603 píše:Nezná někdo adresu na ty legendární automobily, co kolekce obsahuje.
(nefunkční link odstraněn adminem)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No tak jsem dneska zběhal celý Tachov, než se mi podařilo ukořistit hasiče číslo 6 - druhý historický model v 1:43 (prý vyšli už ve čtvrtek, s tím jsem nepočítal, prý vychází sice jednou za 14 dní, ale plus mínus týden). Wartburga z kultovek jsem mohl koupit ječtě včera, ale dle vyjádření stánkařů berou hasiče lidi jako diví. Takže v celém Tachově (navštívil jsem opravdu všechny stánky) byly celkem 3 kusy, z toho jeden polámaný. Zajímavý, že je takový zájem. Holt vysoce atraktivní předloha, cena, kterou lidi ještě považujou za levnou (na rozdíl od kultovek) asi vyváží hrubé a málo kvalitní zpracování.

T603

Příspěvek od T603 »

Já včera jsem šel pro Volhu a v jednom stánku ve Studénce jsem koupil T603. V Ostravě mi tvrdili, že ty starší čísla vracejí. :lol: :lol: :lol: :lol:

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Záleží na stánkaři...

tj oni mu pošlou několik čísel a po určité době musí co neprodal vrátit + zaplatit co prodal. (remitenda)
Pokud Kultovky neprodal a nevrátil musel je prostě zaplatit (ze svého) a teď už to je pouze jeho boj zda je prodá či ne...
Sbírka modelů Citroën

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Sbíráte někdo Hasiče od Amercomu? Já výjimečně veterány, ale dnes jsem chtěl klukovi koupit celkom atraktivní model, co vyšel v Polsku pod číslem 8 a byl jsem dost zklamám, že ho přeskočili. A na českých stránkých informace žádné.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

marklukes jsme na tom stejně,taky jsem ho chtěl pro syna ;) ,už mi ušel jeden atraktivní,který jsem mu chtěl pořídit(č.3).Snad ho seženu v reedici.No tak zatím se musí spokojit jen s č.1 a 2. :) A nevíš,který místo něho teda ted vyšel??

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Jo vyšel model CCFLACMAT 6x6 France - číslo 9 v polský sérii. Ale ta osmička prý vyjde za 14 dní.
Jinak já pro sebe si kupuju "veterány", ty vycházejí v 1:43, ale syna (2,5 roku) taky zaujaly a tak mu nějaký další občas koupím. Tu osmičku - jeřáb - z polský série mu už tejden ukazuju na netu a slibuju, že v pátek bude - a nic, bude muset ještě 14 dní vydržet. Jinak Amercom inzeruje navýšení produkce právě od tohoto čísla, ale nějak jsem si nevšiml. K nám do stánku na sídliště přišly 2 kusy stejně jako obvykle a stánek v Albertu měl už dopoledne vyprodáno jako obvykle.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“