Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Vlad

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Vlad »

Dali.B píše:No to vůbec nevadí. :!: Celkově moc krásné přírůstky. Ty 917 K by se asi daly sbírat skoro do nekonečna.... .
Ja som pred polrokom mal v rukach naraz vsetky styri farby Espady a nevybral som si. Bol som od zaciatku pre cervenu, ale prekvapil ma ten zvlastny odtien, ak sa to da nazvat este odtienom cervenej. Tak som si vtedy nevybral. Ale postupom casu predsa len som sa pre tu cervenu opat rozhodol. No a Veyron je aj podla mna najkrajsi v tejto farebnej kombinacii, mam cerveny prototyp a aj Chirona, ale AA ma hneva, ze sa dalo do vyssej cenovej relacie s novymi zaujimavymi modelmi. A kedze posledne obdobie prevazuje u mna Porsche, tak som vahal, ci si Veyron vlastne kupit.

Obrázek

Carreru GT som hned na zaciatku kupil od PMA v cervenej, co sa mi paci najviac. Ale PMA ma podla mna viacero nepresnosti a hlavne svetla sa mi nepacia, tak som k nej chcel aj AA. Tu som ostal pri klasickej striebornej, ktora posobi na nej trochu neutralne.

Obrázek

Vlad

Příspěvek od Vlad »

sva57 píše:Z Modelissima NISSAN GT-R Super GT AA
Tak to si sa poponahlal, tieto japonske placky sa mi celkom dost pacia, ale nastastie som im odolal. No rad s nimi zavodim v Gran Turisme. ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

A nepřemýšlíš o tom ,že si uděláš vlastní web?Jak tak koukám,tak máš ve sbírce celkem zajímavé kousky. ;) :D

Vlad

Příspěvek od Vlad »

sva57 píše:A nepřemýšlíš o tom ,že si uděláš vlastní web?Jak tak koukám,tak máš ve sbírce celkem zajímavé kousky. ;) :D
Premyslal som uz davnejsie nad tym, ale zatial urcite nie. Chce to viac casu, ktory delim a minam aj na ine zaluby a povinnosti. A bohuzial, co ma viac trapi, nemam poriesene police na vacsiu cast modelov. Vlastne nemam ani miesto, kde by som ich postavil. :( Tak raz za jeden-dva-tri roky nejake modely povymienam a tym si spomeniem, co vlastne mam poodkladane po kutoch.
Ale som optimista, verim, ze aj tieto veci postupne vyriesim. :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

A kolik vlastně těch modelů ve sbírce máš :?: pokud to není tajemství ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Vlad píše:No a Veyron je aj podla mna najkrajsi v tejto farebnej kombinacii, mam cerveny prototyp a aj Chirona
Tak to máme oba úplně na vlas stejnou sestavu Bugattek. :D
Ale koukám na ty Tvoje Porsche GT2 od UT, no to už je dneska celkem majetek, to tedy gratuluji. Jsou to krasavci.
S vlastním webem to fakt není žádná sranda, já se do toho před třemi roky pustil, nafotil jsem tam něco přes polovinu své sbírky, věnoval jsem tomu dost úsilí a teď jsem to pro naprostý nedostatek času stejně vzdal. A až mi doběhne doba hostingu, asi už to nebudu ani prodlužovat. Fotky už teď neupravuju a dávám je rovnou na Photobucket. Což mi připomíná, že jsem zde vlastně ještě ani neuveřejnil odkaz na moje album modelů na Photobucketu. Tak tady je, ještě si ho musím doplnit do podpisu. :

http://s100.photobucket.com/home/Dali_photos/allalbums

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše: A až mi doběhne doba hostingu, asi už to nebudu ani prodlužovat.
Tak to si myslím,že je to škoda :o ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Moje březnové přírůstky zde :
http://automodely.net/novinky/brezen
(o proti únoru jsem to trochu omezil) :D

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Ještě to Dali zvaž, web máš pěkný a fotky také, třeba nedávat vše ale i tomhle stavu bych to nerušil
Sbírka modelů Citroën

Vlad

Příspěvek od Vlad »

sva57 píše:A kolik vlastně těch modelů ve sbírce máš :?: pokud to není tajemství ;)
To nie je ani tak tajomstvo, este som to vlastne nikde neuvadzal. Ale je to menej ako ty Svato, ten tvoj pocet uz nedosiahnem. Momentalne 1:18 - 560ks. Celkovo by to bolo viac, ale pred dvoma rokmi som zacal selekciu a odvtedy som pustil do sveta do 200 modelov. A este chcem to o nieco znizit. Uz sa orientujem v tejto mierke len v cca 5-tich smeroch a sem tam okrem toho kupim nieco pre mna pamatnejsie alebo zaujimavejsie, ako bol ten Veyron. V poslednej dobe zacinam vzdavam hold tym zberatelom, ktori si vyhranili smer a nedaju sa rozptylovat inymi kuskami. V tom mnozstve noviniek, co prichadza a ma prist, by mi to asi trosku posetrilo penazenku a aj nervy. Ako priklad mi sluzi dobry kamarat - ferrarista, ktory ma cca 300-350ks 1/18 plus zopar zaujimavych 1/12 a 1/8. Samo ze vsetko ferrari (plus jedneho červeného Stratosa).

Keby som zaratal este zbierku Lamb 1/43 a dalsich hlavne rezinov 1/43 a plus zbierku 1/87(ktoru v poslednej dobe uz len vynimocne doplnim) tak mam priblizne 1150kuskov, ktore mozem nazvat modelmi automobilov.
Asi tak. ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“