Kuriozity
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: Kuriozity
...o tom by nám mohli povykládat sběratelé Matchboxů
...

Tyhle komunistické auta prostě nechápu... A za tu cenu
To mi přijde jako úplné pomatení hodnot. Fakt neuvěřitelné.

Zajímalo by mne, jestli to bude taková cenová specialita i když nějaká firma udělá model totožného vozu, ale v nelimitované sérii...
Myslím že se pak bude moct s tím že jej koupil za 7000 jenom vyfotit...
Myslím že se pak bude moct s tím že jej koupil za 7000 jenom vyfotit...
tolik nestojí snad ani modely z bílého kovu...a to jsou kousky pro fajnšmekry. Mě na aukru taky zaráží prodejci z Polska, kteří am nabízí 1/18 třeba od AA za cenu, která je vyšší než v našich kamenných či internetových obchodech. Možná trošku soudnosti by neškodilo.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si taky někdy říkám,zda nejsem magor,když si koupím nějakou raritku rally v 1/18 za 3000Kč-4000Kč,a ted vidím,že do magora mám dalekoDali.B píše:Tyhle komunistické auta prostě nechápu... A za tu cenuTo mi přijde jako úplné pomatení hodnot. Fakt neuvěřitelné.

To seš ještě v pohodě. jeden borec mi poslal seznam šesti AA WRC z moji sbírky, že mi nabízí 3.000,- za jeden a když jsem mu odepsal, že to nemám na prodej, tak nabídl za jeden 5.000,-hurvajs píše:Tak já si taky někdy říkám,zda nejsem magor,když si koupím nějakou raritku rally v 1/18 za 3000Kč-4000Kč,a ted vidím,že do magora mám daleko

Že někdo prodává raritní modely od AA za 5 a vice tisíc,to je celkem normální.Ale tady ty 1/43 policejní že se vydraží za 7350,to je fakt síla