Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od sva57 »

Tak jedna speciální do Brna :lol:
dík :lol:

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

licer píše:Mimochodem ta barva není zase tak úplně "rot", je v ní trocha hnědé. Když už jsem tu.... ;) měl sem i DS od Norev, ale tam mi vadilo, že víko motoru šlo málo otevřít a tudíž jsem se nemohl kochat celým prostorem. Teď je to v pořádku :)
U první verze Norev opravdu nešla mnoho otevřít, u druhé verze jsou jiné háky a kapota jde více otevřít, takže jestli se k němu dostaneš jukni na šedé DS Cabrio:

Obrázek

není to tolik jak SunStar ale je to o mnoho lepší. (Pak druhá verze má přídavná světla a lépe udělané stěrače)
Jinak u skutečného nešla kapota taky tolik nahoru...
Sbírka modelů Citroën

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Dnes došlo z ebay pre kamarata feraristu - F375 No.5, LM 1954, limit 180ks.
Tak uz ma vsetky 375-ky ;)
Obrázek

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Z Modelissima od Highway 61 :

PONTIAC GTO Hardtop (1966)
V8 • 389ci 6372ccm • OHV 16V • 250kW (335hp)

Ke kroku do Highway 61 jsem se dlouho rozhodoval, už jsem nechtěl přidávat další sbíranou firmu. Modely se mi ale líbily a tak jsem nakonec neodolal. Své sehrála i mimořádně příznivá cena tohoto modelu na Modelissimu. Původně jsem ale počítal s tím, že modely Highway 61 přiřadím ke značkám Ertl Authentics, Exact Detail atd. Po rozbalení modelu jsem ale po posouzení jeho kvality došel k závěru, že těmi správnými kamarády budou modely YatMing Signature a SunStar Platinum. Už to tady někdo psal, myslím že Licer u svých Camar, že Highway61 opravdu svou kvalitou oproti těm nejlepším zaostávají. Co mě zvláště překvapilo je jejich opravdu ojedinělá technologie tvorby chromovaných linek, rámečků oken a pod. pomocí takových zvláštních nalepených hliníkových pásků. Ne že by to vypadalo vyloženě špatně, jen mám trochu obavu o životnost.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

rudamik2903

Příspěvek od rudamik2903 »

Moc hezký model. Ameriky 50. a 60. let jsou, hned po předválečných veteránech, další mojí oblíbenou skupinou. Vždycky se mi líbily ty americký "rorpláclý" auta :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No ačkoliv ameriky nemusím,tak zase uznáván,že toto auto má své kouzlo a i model na fotkách vypadá dobře(jako reálné auto) :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Děkuji pánové za pochvalu, zvláště Sváťa překvapil ;)

A pro velký úspěch :D jsem hned nafotil i druhý můj poslední přírůstek, rovněž Highway 61 za výbornou cenu z Modelissima.

BUICK Riviera Super Wildcat (1964)
V8 • 425ci 6970ccm • OHV 16V • 268kW (360hp)

Automobil navržený šéfdesignerem GM Billem Mitchelem, nástupcem Harleyho Earla. Mitchel se asi nejvíce proslavil druhou generací Corvette a studiemi Mako Shark, Manta Ray. Ale podle mého názoru rovněž Buick Riviera v mnoha svých modelových rocích a generacích patřil k nejkrásnějším amerikám vůbec.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Pěkné - hlavně interiér se mi líbí
Sbírka modelů Citroën

licer

Příspěvek od licer »

GTO i Riviera moc pěkné.....taky jsem o nich uvažoval, ceny příznivé, ale na druhou stranu jsem si řekl "nemusíš mít všechno" :) když tak se podívám na stránky Daliho ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tentokrát Ti Dalibore tu Riviéru moc nepochválím.Nelíbí se mi-mám averzi na utopený kola a ta přední maska je taky strašná.Holt to GTO je úplně někde jinde ;) :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“