Poslední přírůstky
-
Re: Poslední přírůstky
Zatím jsem většinou používal Google, ale mám tušení, že ho vyměním. Zkusil jsem namátkou vyhledat dva vozy, jejichž barevnou variantu google nenašel a kupodivu jsem byl úspěšný - takže velké dík za typ 

Ano fotek to nalezlo více, dokonce i rok staré a odstraněné fotky z mé sbírky což mě překvapilo, ale po kliknutí na miniaturu se nic neukázalo.
Sbírka modelů Citroën
-
Také jsem na to u pár fotek narazil. Je to dáno tím, že některé prohlížeče si ponechávají v paměti náhled obrázku (miniaturu) i když vlastní obrázek vymažete. Ale pro mé účely postačuje i miniatura. Pokud to jde, tak si fotky skutečných vozů stahuji, ale v nouzi mi stačí, když vím, že daná barevná verze vozu existuje.
Jo, s těma neplatnýma odkazama mi to dělá taky, ale neřeším to a google používám také, protože najde většinou ještě jiné odkazy než picsearch ale zdaleka jich není tolik.
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
-

Tak jsem se zase po čase skutečně pokochal pohledem na ABSOLUTNĚ krásný auťák i model. Gratuluji, jen tak dál.rudamik2903 píše:Tak už je konečně doma: 1947 BENTLEY MARK IV (1:24, Franklin Mint)

-