Poslední přírůstky
Re: Poslední přírůstky
Za ten "Medrcedes" sa ospravedlňujem, ale už sa mi nechce opravovať názov obrázka.
vidíš, to som si ani nevšimol.
Každopádne toto je, podľa mňa, jeden z najkrajších sedanov od Mercedesu.
Každopádne toto je, podľa mňa, jeden z najkrajších sedanov od Mercedesu.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tak toto je Rolls Royce Spectre 1/24 ... from Great China via ebay za cca 30 EUR + VAT... Krásne vyhotovený, vrátane laku... aj by svietil a niečo si dudral, ale Batteries were not included. A, Spirit of Ecstasy na prednej maske je výklopný - aby ho nedajboh niekto nedopatrením neurval... Ktovie, či v Číne na toto majú licenciu/kúpené práva - ale mne je to "putna", hlavne, že mám pekný model za priaznivú cenu... (koľko by taký stál v mierke 1/43 - nejakých 60 až 100 EUR, či ??). Uhhhh !
- Přílohy
-
- RR Spectre 2.jpg (162.34 KiB) Zobrazeno 1117 x
-
- RR Spectre 1.jpg (152.19 KiB) Zobrazeno 1117 x
Fakt pekný model Jaguar XJ 2010 v mierke 1/24 od Welly/NEX. Britská elegancia (dosť nevídaná) za pár EUR. Nedávno via ebay... Odporúčam ...
- Přílohy
-
- ad2e584243d6097003fcfadab4de8bdf--mm2000x2000.jpg (154.26 KiB) Zobrazeno 1030 x
Zasa tá zelená od vodníkov, ale napodiv mu veľmi sekne ... Maserati MC 20 z Číny - tiež za nejakých 30 euráčov + VAT, pošta zdarma... Zaujímavé, že značka Maserati v dvojtuctovej mierke 1/24 nie je veľmi častým objektom pre automodelárske firmy, tak aspoň bude kamarátka s pekným siláckym SUV Maserati Levante od Bburaga alebo aj Maserati GranTurismo od Bburaga (kúpené už dávnejšie). Na rozdiel od zeleného, tie od Bburaga ale nesvietia a nevydávajú zvuky...
- Přílohy
-
- Maserati MC20 1-24.jpg (141.69 KiB) Zobrazeno 928 x
-
- Maserati Granturismo Bburago.jpg (152.34 KiB) Zobrazeno 929 x
-
- Maserati Levante Bburago.jpg (168.24 KiB) Zobrazeno 929 x
Čeče z Číny ... BMW má vždy grády a vedia to aj v Číne. Úchvatné kupé M8, model v mierke 1/24 si svieti aj brble. A iba za pár šupov ... Že vraj hračka ... Bburago a Maisto už môžu mať problém ...
- Přílohy
-
- BMW M8 2.jpg (148.71 KiB) Zobrazeno 788 x
-
- BMW M8 1.jpg (157.15 KiB) Zobrazeno 788 x
Nevyzerá zle, ale nie je toto práve hračka, keď svieti a vyhráva?
Sú modelové vláčiky, ktoré jazdia, svietia a vydávajú zvuky hračky ? Taká loko stojí aj 300 Eur ... Ako vravievala kedysi moja ex ... (chvalabohu, už nie sme spolu) "mužské hračičky" ... zato v obchode s textilom sme mohli stráviť aj 2 hodiny ...
Vláčiky sú iná kategória, prioritne boli určené aby jazdili a predvádzali sa. Ja nepotrebujem, aby moje modely svietili a hrali. Na čo by im to tiež bolo, keď sú zavreté v polici alebo v krabici. Ale ináč prečo nie, nech tam dávajú Číňania ďalšie výbavy, určite to niekoho poteší.
No mám starý Minichamps, ružové prasa P917/20, kde krabica pri otvorení krochká, až sa zmení zvuk na naštartovanie motora. Možno to ešte funguje, ale skôr už baterka sa roztiekla. Môjho syna to vtedy bavilo, stále ju otváral.
Ešte bolo od nich aj Sunoco, kde bol tiež nejaký zvuk, no ten model som dal dávno preč.
No mám starý Minichamps, ružové prasa P917/20, kde krabica pri otvorení krochká, až sa zmení zvuk na naštartovanie motora. Možno to ešte funguje, ale skôr už baterka sa roztiekla. Môjho syna to vtedy bavilo, stále ju otváral.
Ešte bolo od nich aj Sunoco, kde bol tiež nejaký zvuk, no ten model som dal dávno preč.
Aby som uviedol na pravú mieru, zobrazované modely z Číny sú plnohodnotné diecast modely. Majú perfektné spracovanie a svietenie a zvuky sú len "akási" pridaná hodnota, môžeš toto kedykoľvek na podvozku spínačom vypnúť a baterky vybrať a máš teda model, ktorý "také cirkusové kúsky" už nestvára. Len potom nesmieš zabudnúť vybrať baterky, aby ti časom nevytiekli. Mimochodom aj japonské kovové modely 1/43 od výrobcu DISM/Aoshima svietili (napr. Knight Rider Pontiac Trans Am, či Toyota Celica) - a tie za hračky považované naozaj neboli.
- Přílohy
-
- Aoshima DISM 1-43 Pontiac Trans Am.jpg (161.23 KiB) Zobrazeno 748 x
-
- Aoshima DISM 1-43 Toyota Celica.jpg (156.17 KiB) Zobrazeno 748 x