Klasika
Re: Klasika
Minichamps robí asi najlepšiu Mangustu v 1:43. Teda čo viem.
Škoda, že moji rezinoví hráči sa ešte do nej nepustili.
Škoda, že moji rezinoví hráči sa ešte do nej nepustili.
Letos bude i Pantera 1974 . Černá a žlutá
Mangusta je fakt super! Červenou bych mít nemusel, ale modrá je naprosto úžasná. Hnědá je zvláštní, ale taky pěkná. Třeba se časem objeví reedice v kolekci Maxichamps
Jako modýlek to taky vidím na žlutou
Ovšem skutečné auto bych ve žluté nechtěl. Pořád přitahuje hmyz
Žltá Mangusta je asi fakt najlepšia farba pre ňu. Aj myslím v nejakom hudobnom klipe si zahrala. Škoda tej chýbajúcej ponuke v rezine.
Pripájam staršie foto mojich Panter od Sparku, keď ešte stáli ako nové 39-45,-Euro. Plus ešte jedná modrá GT5 mi odvtedy pribudla.
Pripájam staršie foto mojich Panter od Sparku, keď ešte stáli ako nové 39-45,-Euro. Plus ešte jedná modrá GT5 mi odvtedy pribudla.
Tak to je úžasná soupravička
Díki, ja týchto malých výrobcov z obdobia 60-70 rokoch, aj 80 rokoch mám rád. Obzvlášť ako De Tomaso, Bizzarini, Iso alebo aj Monteverdi, AC, Bristol, Jensen, Reliant, Isdera, Intermecanica, ... Proste, nie tie masovky, hoci aj do nich zabŕdam. Ale je toho stále dosť
Taky se mi líbí, ale mám rád hlavně předválečnou a těsně poválečnou klasiku. To sbírám už od 60. let, ale téměř výhradně kov. Jasně, občas si udělám radost novějším modýlkem. Čas běží rychle, tak už jsou taky ve veteránském věku