IXO Museum
Re: IXO Museum
Červená. Cadillac by mal byť na ulici výrazný...
No, to jste mi pánové s rozhodováním moc nepomohli . To. počítám, že model bude v obchodech až za pár měsíců, tak se mi to určitě v hlavě rozleží.
Tak ať to máš jednodušší, bude to teď 1:1:2
Červený - je to éra chromu a ty vyniknou na červené, na ostatních dvou barvách se ztrácejí.
Červený - je to éra chromu a ty vyniknou na červené, na ostatních dvou barvách se ztrácejí.
Díky . No, ideální by bylo si je obhlídnout naživo, ale to v ČR asi nehrozí.
Jo, tak jsem si uvědomil - kde jsou ty doby, kdy jsem si v Praze v FOXe nebo MAC modelu vybíral modely ze všech kusů, co měli.
To mě taky napadlo, ale na červeném je to moc velký kontrast. Vypadá pak jako služební vůz velitele hasičů
No, tak Cadillacy dnes zveřejnili na Carmodelu sdostupností 3. čtvrtletí - to mám dost času Ještě mě zaujal jeden Cadillac, taky v různých provedeních. Co by na to?
Mě se líbí všechny, ale asi bych vybral zelený a v provedení bez střechy
No, zelený, to je jeden z výběru. Vylučovací metodou - do černého se mi nechce, není moc výrazný ve vitríně, model se střechou taky ne - je to Eldorado, a to mám tak nějak spojené s otevřenou střechou. Ten zelený má i zelený interiér. Za mě zatím bílý s červeným interiérem. Mají být ve 2. čtvrtletí; ještě se musím přesvědčit, abych zkousnul cenu
To chápu. Mě se právě líbí ta zelená kombinace. Myslím ty různé odstíny stejné barvy - tón v tónu . Levný ovšem fakt není. Za tu cenu bych spíš bral něco takového, ale kvalitu bohužel neumím posoudit:
Je pravda, že černý by být taky nemusel, ale zase bych mírně ušetřil
Je pravda, že černý by být taky nemusel, ale zase bych mírně ušetřil
Čierny so strechou je zaujímavý, taký mafiánsky