Klasika
Re: Klasika
To je opět Tvůj oblíbený materiál. Tady zřejmě Spark. Když bylo Porsche 928 nové, tak se mi líbilo moc. Bylo jako z jiné planety a najednou vypadala 911 jako veterán. Teď je všechno jinak. Už se dávno nevyrábí a 911 spokojeně žije dál a s odporem kouká elektrická auta. V kolekci Maxichamps je v nabídce 928S, ale mám jiné choutky:
Tento týden má jít do výroby, ale bude zřejmě v prémiového provedení Minichamps. V černé krabičce, nijak levné, ale doufám, že pořád kov
Tento týden má jít do výroby, ale bude zřejmě v prémiového provedení Minichamps. V černé krabičce, nijak levné, ale doufám, že pořád kov
3.0 CS, to je krásna klasika, mám okrídlenú a rozšírenú verziu, civila ešte nie.
V podaní Minichampsu je krásny aj tento Touring, mne sa vždy páčil a v oranžovej (aj modrej) nemá chybu.
V podaní Minichampsu je krásny aj tento Touring, mne sa vždy páčil a v oranžovej (aj modrej) nemá chybu.
- Přílohy
-
- Minichamps_400021110_BMW_2000_Tii_Touring_Baujahr_1972_orange_1_43.jpg (87.89 KiB) Zobrazeno 251 x
-
- Minichamps_400021110_BMW_2000_Tii_Touring_Baujahr_1972_orange_1_43_1.jpg (84.21 KiB) Zobrazeno 251 x
Bezva! Touring se mi taky líbí, zvlášť v té oranžové. V 60. a 70. letech byla auta krásně barevná. Dneska je většina aut bílých, černých a šedivých. Je to fakt nuda. Ovšem Touring tehdy moc úspěšný nebyl. Potenciální zákazníci ho vnímali jako kočkopsa
Tohle je hezký: STAMP-MODELS - CADILLAC - FLEETWOOD SIXTY SPECIAL 1940
Kočkopes - v tej dobe nemalo BMW ešte kombi a asi šli po stopách úspešného Renaultu 16. Ja keď som naživo videl prvýkrát tento Touring, tak to mal určite 15 rokov po premiére a už sa nevyrábal. Hneď ma zaujal a stal sa mojím stálym obľúbencom. Ešte tie kruhové zadné svetlá k tomu, tak to nemá chybu!!! Je dizajnovo ďaleko zaujímavejší ako tie dvojdverové sedany, aj to oslavované 2002 Turbo.
Ale ináč ešte sa mi páči cabrio Baur, tomu som prišiel na chuť trochu neskôr. A ako pozerám, robí ho Schuco
Cadillac moc pěkný, teda až na tu cenu a pro mě je blbě materiál. Jinak nám ještě IXO dluží podobný Cadillac Fleetwood V16 Limousine 1939. Byl v jako Altaya č.46, ale v kolekci Museum se už neobjevil
Naposledy upravil(a) H+H+ dne 16 led 2024, 11:18, celkem upraveno 1 x.
Baur od Schuco je pěkný, ale mám podezření, že je to resin vyráběný u Sparku. Jinak skutečný vůz měl stejný problém jako Touring. Fanouškům se líbil, ale reálné zákazníky moc nepřitahoval. Teď je to obráceně. Současné vozy připadají milovníkům značky hnusné, ale těm, kdo je kupují, se určitě líbí
Minichamps má krajšie kolesá, tie mu lepšie sedia.
Přesně tak. Minichamps kola umí. Hlavně jsem rád, že se jedná o dobový originál. Už dost dlouho je trend dávat na klasická auta kola tuningová, a to mi fakt vadí. V poslední době se bohužel objevují i na modelech, což mě přímo uráží. Uvidíme, co bude na veletrhu .