Na Carmodelu se už objevilo s termínem listopad. Nejde o IXO, tak věřím, že letošního rokuH+H+ píše: ↑16 říj 2023, 17:19Celkem mě mrzí, že jsem Maserati Biturbo Spider prováhal. Bylo v kolekci Minichamps a IXO CLC:
IMG_2102.jpegIMG_2099.jpeg
A ejhle, není nic ztraceno. Bude reedice, a to jako Maxichamps. Prý se plánuje v tmavě zelené a zlaté. Slušnou fotku jsem ještě nenašel, ale myslím, že to ve zlaté metalíze bude moje
Klasika
Re: Klasika
Modýlek jsem právě vybalil. Jsem nadšený! Kvalita je skvělá, lakování téměř dokonalé a montáž nemá chybu:
Zatím ho obdivuju v práci, ale doma na vystavení ještě nepůjde. Musí počkat
Teď jsem vybalil další modýlek Maxichamps. Jsem spokojený a mám fakt radost
Ještě by mohli udělat nějakou klasiku z 30. a 40. let. Naděje zmínila, že není všem dnům konec
Ještě by mohli udělat nějakou klasiku z 30. a 40. let. Naděje zmínila, že není všem dnům konec
Po delší době slibuje IXO do kolekce CLC hezký modýlek. Je to sice mlaďoch, ale bude se hodit:
Pokud ho fakt vydají, tak bude asi můj
Pokud ho fakt vydají, tak bude asi můj
Ten je pekný, len dojem kazia tie 21" tuningové kolesá.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Souhlas, ta kola mi taky vadí, ale doufám, že jim to tak Mercedes nepožehná. Správně by to mělo být takto:
Ten je pekný, klasicky dvojfarebný, ale všetky tvoje na tejto stránke uvedené "moderné" prírastky sú tak skoro rovnako farebne ladené. No mercedesu sluší strieborná. Takú žehličku SL by som len striebornú.
Pred rokmi som videl obrovskú zbierku len strieborných mercedesov v 1:18. Pekné, ale trochu zvláštne.
Pred rokmi som videl obrovskú zbierku len strieborných mercedesov v 1:18. Pekné, ale trochu zvláštne.
Na tom už sa žiaľ nič meniť nebude a ostane to takto "vytunené" . Ten Minichamps je ale parádny a ani farba by mi nevadila .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Asi jo, ještě mají modýlek Maxichamps bez limitu a v kombinaci s černou