Klasika
Re: Klasika
Je super! Zrovna jsem ji sem chtěl dát . Ale je to stejně reedice…
Škodovky nějak moc nesleduji, ale myslím, že tam mají chybu. Ročník 1968 vypadal jinak:
Ten by byl . Ale bohužel zase resin a za šílenou cenu:
Jo jo, taky jsem se na něj včera díval. Ilario. No, i když je to resin, zas je míň pravděpodobné, že na něm budeš muset něco dodělávat, jako na resinech za "stovku".
Lancia Florida Coupe Pininfarina 1955. V kovu asi nebude, ale kočka to fakt je
Škoda Hispano-Suiza 25/100 KS - pekný článok na auto.cz
- s tými kolesami a nízkou kabínou pripomína Bucialli - model by sa mi páčil
https://www.auto.cz/tahle-skoda-hispano ... ase-148362
- s tými kolesami a nízkou kabínou pripomína Bucialli - model by sa mi páčil
https://www.auto.cz/tahle-skoda-hispano ... ase-148362
- Přílohy
-
- HS.jpg (86.6 KiB) Zobrazeno 413 x
Paráda! Snad modýlek fakt bude
Z novější klasiky se občas něco najde v kovu u Minichamps. Na druhé čtvrtletí je plánovaná Sněhurčina rakev. Je to hezký modýlek a myslím, že bude můj:
V kovu toho dělají v oblíbeném měřítku celkem dost, ale spíš novější a hlavně je škoda, že už taky zrušili předválečné modýlky. Kvalita produkce byla fajn, ale jak je to teď, to moc nedokážu posoudit. Zatím jsem zaznamenal různou cenovou hladinu a dá se snad poznat podle přebalu krabiček. Jsou souběžně oranžové, bílé, černé a možná i jiné .
Volvo P1800 ES mělo i IXO v kolekci Premium X. V té době bylo ovšem běžně Museum, tak jsem nákup odložil. Teď už samozřejmě není
V kovu toho dělají v oblíbeném měřítku celkem dost, ale spíš novější a hlavně je škoda, že už taky zrušili předválečné modýlky. Kvalita produkce byla fajn, ale jak je to teď, to moc nedokážu posoudit. Zatím jsem zaznamenal různou cenovou hladinu a dá se snad poznat podle přebalu krabiček. Jsou souběžně oranžové, bílé, černé a možná i jiné .
Volvo P1800 ES mělo i IXO v kolekci Premium X. V té době bylo ovšem běžně Museum, tak jsem nákup odložil. Teď už samozřejmě není
V “kombiku” je ďaleko krajší ako kupé. A tá modrá je na ňom tiež najkrajšia. Minichamps ho robil v modrom aj v 1:18, plne otvárací model. Teraz v technologicky modernejšej a rýchlejšej dobe ho vyrobí kde-kto, ale neotvárací a za cenu, čo vtedy stál otvárací.
Mne sa páči aj prototyp Rocket, v ktorom má prsty Frua. Pre sériu spustenú o 4 roky neskôr bol design zmenený na dnes známy ľúbivejší tvar.
Mne sa páči aj prototyp Rocket, v ktorom má prsty Frua. Pre sériu spustenú o 4 roky neskôr bol design zmenený na dnes známy ľúbivejší tvar.
- Přílohy
-
- A15D70ED-A60B-45E7-834C-9CB4E055AA3E.jpeg (56.6 KiB) Zobrazeno 325 x
-
- 4B04E9C9-CA04-458E-A836-446D400ADA2E.jpeg (52.43 KiB) Zobrazeno 325 x
-
- EC78FDD4-2E80-4343-AADF-2254052843A7.jpeg (44.03 KiB) Zobrazeno 325 x
-
- 7AF4C951-A5D8-4BA4-AD86-189FB78CBCE8.jpeg (48.96 KiB) Zobrazeno 325 x
Bezva! Už jsem udělal předobjednávku a zahájil čekání. Těším se rád
Ještě jsem pátral nad vztahem mezi barvou krabičky a cenou. Vytoužené Volvo P1800 ES je za 39,95 v kolekci Maxichamps a tím by mělo mít oranžovou. Pak jsou za stejnou cenu modýlky v bílém přebalu, ale s limitem 500 ks. Nejlepší v kovu jsou zřejmě v krabičce černé za 59,95. Je to taky limitka, ale počet kusů je různý. Pak jsem ještě objevil kovové luxusky za 79,90, ale tam je pro změnu barva přebalu různá. Je v tom poněkud guláš, ale možná to má svůj řád, ale pro mě zatím bohužel nejasný .
Prosím, ví někdo víc?
Ještě jsem pátral nad vztahem mezi barvou krabičky a cenou. Vytoužené Volvo P1800 ES je za 39,95 v kolekci Maxichamps a tím by mělo mít oranžovou. Pak jsou za stejnou cenu modýlky v bílém přebalu, ale s limitem 500 ks. Nejlepší v kovu jsou zřejmě v krabičce černé za 59,95. Je to taky limitka, ale počet kusů je různý. Pak jsem ještě objevil kovové luxusky za 79,90, ale tam je pro změnu barva přebalu různá. Je v tom poněkud guláš, ale možná to má svůj řád, ale pro mě zatím bohužel nejasný .
Prosím, ví někdo víc?