Moje sbírka vojenské techniky v měřítku 1:72
Re: Sbírka vojenské techniky
Pánové,
jak jsem dnes zjistil, zmizlo mi z tématu asi 80 procent obrázků. Už jsem začal obnovovat, ale nějakou dobu to bude trvat. Děkuji za pochopení.
PS: Obrázky konečně obnoveny.
jak jsem dnes zjistil, zmizlo mi z tématu asi 80 procent obrázků. Už jsem začal obnovovat, ale nějakou dobu to bude trvat. Děkuji za pochopení.
PS: Obrázky konečně obnoveny.
Naposledy upravil(a) Tony M. dne 26 dub 2022, 21:29, celkem upraveno 2 x.
Modely obrněné techniky v měřítku 1:72
Určite si zaregistroval, že DeAgostini myslí aj na teba -https://www.deagostini.com/cz/produkty/ ... 666000000/ . Len netuším aké je spracovanie, či to bude stáť zato.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Sbírka modelů Citroën
Děkuji za upozornění, už o této kolekci vím, podle všeho měla začít vycházet už 12.ledna 2022, ale ve stáncích o ní nic neví. Na druhou stranu není to nic pro mne, neboť něco podobného vycházelo už před 10-ti lety?? Já se totiž rozhodl německou druhoválečnou techniku vyřadit ze své sbírky a dát svému vnukovi. Pár modelů jsem si zatím nechal, ale i ty patrně jemu odevzdám.EasyDaviD píše: ↑27 led 2022, 20:48Určite si zaregistroval, že DeAgostini myslí aj na teba -https://www.deagostini.com/cz/produkty/ ... 666000000/ . Len netuším aké je spracovanie, či to bude stáť zato.
Tady jsou: Už i ty tahače děl mají svoji krabičku, jen jsem to nestačil vyfotit.
Dnes to budou takové mezipříspěvky, ne nový model, ale nové popisky k modelům, které je nemají. Případně doplnění k originálu.
Část první.
Část první.
Dnes třetí a také poslední ukázka nových popisků. Izrael a Japonsko.
Pokračování bude
Pokračování bude
Dnes představím dva hotové modely, prvním z nich je základní bojový tank T-72B2 od Modelcollectu.
Druhým modelem je základní bojový tank T-72B3M od Modelcollectu.
Pokračování bude.
Druhým modelem je základní bojový tank T-72B3M od Modelcollectu.
Pokračování bude.
Pokračuji v představování novinek v mojí sbírce, dnes to budou dva tanky verze T-80. Prvním je ruský základní bojový tank T-80UD od Modelcollectu.
Dalším modelem je také ruský základní bojový tank, tentokrát ve variantě T-80UK od Modelcollectu.
Pokračování bude.
Dalším modelem je také ruský základní bojový tank, tentokrát ve variantě T-80UK od Modelcollectu.
Pokračování bude.
Re: Moje sbírka vojenské techniky v měřítku 1:72
Nový model ve sbírce, dnes to je bojové vozidlo pěchoty BMP-2D od vydavatelství Eaglemoss.
Pokračování bude.
Pokračování bude.