IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Díky! Úplně přesně - skoro Museum. Tak se mi líbí CLC. Dodávky a nedavno nová auta mě fakt neberou ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

IXO po delší době aktualizovalo stránky. Žádné překvápko! Pro nás zase nic :roll:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Náklaďáky a rally. Nic jiného už nevyrábí. :-(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To máš bohužel pravdu, ovsem přesto ještě pořád doufám. Optimismus je prý opium lidstva ;)

trapper

Příspěvek od trapper »

Inu i ten optimismus by měl mít nějakou cílovou metu.Obávám se, že Ixo se zcela reprofilovalo a kromě nákladáků, tahačů vozů WRC a donedávna autobusů a yountimerů zcela upozadilo to, co ho zviditelnovalo a za co jsme ho měli rádi.Ona filosofie firmy je prapodivná,připomínající rovněž kdysi legendu minichamps.Moje hlava tohle nebere,ale to je asi vše, so se s tím dá dělat! :x :x :x :x

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Už jsem to tu psal - přesně takhle končil Matchbox - náklaďáky, hasičská auta a podobně.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je to bohužel tak, ale kdo ví, co bude. Psát dotaz asi nemá smysl, tak můžeme zkusit carovat ;)

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

No, žiaľ. Ale musíme IXO chápať - filozofia firmy nie je až tak podivná - našli dieru na trhu, a tak ju treba "vyťažit". Náklaďáky v 1/43 robí málo firiem a rally dodávky zatiaľ okrem IXA asi nikto, takže IXO vlastne objavolo svoje "Eldorado". Dúfam, že časom sa vrátia aj k svojej "starej"/pôvodnej produkcii.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Mi přijde, že většina firem včetně IXA žádnou filozofii nemá. Resp. dnes je vesměs jedinou "filozofií" okamžitý zisk.
Náklaďáky v diecastu, a lépe než IXO, dělá celá řada firem...
- Premium ClassiXXs
- Schuco
- SSM
- Eligor
- Norev
- nedávno je dělal ještě Minichamps

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Áno, náklaďáky robí viac firiem a áno lepšie ako IXO, ale... IXO ich vychrlilo za krátky čas leľa a typy, ktoré tu ešte neboli (teda aspoň väčšina z toho) a tiež sú za lepší peniaz. Cena ale odpovedá danej kvalite a na ostatných s kvalitou teda zaostáva, ale to aj cenou. Premium ClassiXXs robí prevažne staršie kúsky, SSM prevažne iba Ruské, Minichamps som žiadny nevidel (ale v nákladných nemám taký prehľad), Norev ich moc nemá a jediný kto robí novšie typy je Eligor, u neho je ale cena už niekde inde než IXO. A IXO si vybralo celkom pekné kúsky, ktoré zaujali aj mňa - nozmálne som uvažoval, že by som ich začal zbierať, ale "rozum" vyhral - zaberajú veľa miesta :D .
Čo sa týka filozofie, tak dnes žiaľ každý hľadí iba na zisk, potom dlho nič a nasleduje zase iba zisk :( .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“