IXO Museum
Re: IXO Museum
A ďalej ma rozčuľuje a nechápem, že nikto v kove nerobí 1/43 Ford Zodiac Mk.IV 1971. Oxford alebo Vanguards napríklad. Kedysi ho robilo Dinky Meccano, ale to už je dávno a okrem toho mierka tam bola skôr 1/40...
https://www.carmodel.com/dinky-england/ ... diac/59656
https://www.carmodel.com/dinky-england/ ... diac/59656
Me by se líbil v kolekci IXO Museum Farman, ovšem jsem si téměř jistý, že se už nedočkám:
Modylek Jaguaru byl právě doručen. Zatím ho mám v práci a po focení se vratil do krabicky 

Právě jsem vybalil CLC358N Aston Martin DB4 Coupe 1958. Je fakt paradni a bude se skvěle hodit ke kolekci Jaguaru 

No a zase nic
. Asi letní Vánoce nebudou...

Museum to sice není, ale vypadá hezky:
Jinak stránky IXO zřejmě netuší, že je léto a spokojeně chrni zimním spánkem. Novinky se uz dávno prodávají, ale prezentované nejsou. Vůbec nechápu, jak může firma fungovat 
Teď koukám na novinky: rally Zigulik, záplava zavodaku a tahačů. Jako třešnička na dortu - hasicska Ifa. Byla hnusná už jako nová a věk ji celkem logicky na kráse nepřidal. Dekuju - nechci
. Klasika ze zlatého věku automobilu zase zadna...

Teď koukám na novinky: rally Zigulik, záplava zavodaku a tahačů. Jako třešnička na dortu - hasicska Ifa. Byla hnusná už jako nová a věk ji celkem logicky na kráse nepřidal. Dekuju - nechci

Koukám teď na e-shop IXO a mají skladem už jenom Royalku, Alvis, Chrysler Imperial a Packard
. Všechny ostatní z kolekce Museum jsou totálně vyprodané. Pokud bych rozhodoval a uvažoval obchodne, tak bych už pořádal poplach a urychleně zadaval do výroby dávno ohlasne klasiky. Zavodaku mají plne sklady, tak bych další utlumil. Zřejmě nejsem mladoch a nemám závodění plnou hlavu 

Přiznávám, že jsem už psychicky nevydržel čekání na novinky. Mám na cestě z Itálie na doplnění kolekce MUS031 Mercedes W31 Type G4 1938. Jasně, přes ebay.com. Je to sice mírný risk, ale prý je nový a pevně věřím, že bude v pohodě. Zatím mu držím palce: