IXO Museum
Re: IXO Museum
No jo, uz me to vsechno splyva.
Za noc představeny na FB další 3 náklaďáky, ale pro kolekci Museum zase nic 

Jasně, ani jsem to sem nepsal, jak jsem se zařekl, ale jestli sis všiml, tak jeden ze včerejších náklaďáků s korbou má číslo TRUD 001 - takže asi nová série.
To víš, že jsem to viděl. Jinak jsem ještě koukal na stránky Altaya a myslím, že můžeme krome nakladaku očekávat primo tsunami dodávkových aut a asistenčních kombiku 
Jinak jsem ten dlouho očekávaný Opel Admiral a Cadillac V16 objevil v nové kolekci velitelskych vozu s maskovacim nátěrem. Jsou tam i jiné, ale v edici Museum již vydané. Pro mi to připomíná původní Solido Age D' Or před zdechnutim....
Ach jo

Jinak jsem ten dlouho očekávaný Opel Admiral a Cadillac V16 objevil v nové kolekci velitelskych vozu s maskovacim nátěrem. Jsou tam i jiné, ale v edici Museum již vydané. Pro mi to připomíná původní Solido Age D' Or před zdechnutim....

Tak máme v kolekci CLC opravdového klasika: Mazda MX5 Roadster 2016. To fakt nechapu 

Loni v únoru to ještě vypadalo nadejne. Ach jo

IXO stále žije! dnes Opel record 1961+ Jaguar JXK 140 DHC + Aston Martin BD4 + nějaký mercedes.Divné věci se dějí...
No vida. Bezva zprava
. Jaguar si určitě koupim. Jupiiiiii 

Paráda, že IXO konečne myslí aj na Vás 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Je to fakt úroda, ale pořád chybí novinky předválečnych aut pod kódem MUS. Nebo chci moc a jsem nevdecny