Poslední úbytky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
H+H+

Re: Poslední úbytky

Příspěvek od H+H+ »

Zrovna těch Ansonu by mě bylo lito :| . Na druhé straně je fakt, že asi nejsem objektivní hodnotitel. Sbírám modýlky už od 60. let, ale nikdy jsem žádný neprodal. Nejspíš mám uchylku, ale zatím se mi s ní žije fajn :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To poslední je nejdůležitější. Já zase zastávám názor, že sbírka je živý organismus. :lol: Ale kdyby tehdy Anson vytvořil nějakou větší, ucelenější kolekci, neprodal bych je. Ale nemám rád u výrobců takové to frc tam, frc sem. A pak mi ještě vadí ty putovní formy, že stejný model se po čase objeví jako GreenLight nebo ACME nebo SunStar atd.. atp..

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Další Lexus od AA :
-
LEXUS_IS_300_2001_06.jpg

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

BBR Ferrari enzo
Ferrari Enzo_05.JPG

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Další Anson šel do světa, už zbývá jen jeden.
CADILLAC_V16_SportPhaetonFisher_1932_01.jpg

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Rozloučil jsem se s posledním Ansonem, zase o jednoho výrobce v mé kolekci méně.
-
IMG_5713.JPG

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

U mne šlo za posledních pár měsíců taky něco do světa....
MB_W165_01.JPG
MB_W25_#20_01.JPG
Auto Union Typ D #12_01.JPG
BMW_M6_E63_08.JPG
BMW_Z4_04.JPG

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Té W25A č.20 je škoda.

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

Modely to byly krásné všechny tři. Ale já už mám CMC mánii pár let za sebou, tak to pomalu rozpouštím.

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

Autoart BMW 635 bordová met.
IMG_5201.JPG
V pondělí jede zpátky do Rakouska. Prodejce o něj sice nestojí, ale Pay Pal, respektive E-bay mu ho nacpe zpátky a vrátí mi platbu.
Ten prodejce je takový dobytek, že už ten model ani nechci a není mi líto ho poslat zpět.
Stručný popis celé anabáze jako "edukační materiál":
Takže...
Ještě v den, kdy mi model přišel, jsem nafotil vady toho modelu v "excellent zustand" a poslal je prodejci - 2 dny se nic nedělo.
Poté jsem prodejce varoval, že pokud nebude reagovat, budu tento problém řešit přes E-bay oficiální cestou.
Jeho odpověd byla, že model poškodil dopravce a že si mám stěžovat u něj a model nemohu vrátit.
Po "udání" E-bayi se mi ozval s oficiální slevou 45 eur. Tu jsem odmétl jako nedostatečnou. Začal mi psát a dohadovali jsme se o výši slevy - dohoda skončila na 75 eur slevě.
3 dny se nic nedělo a pak mi napsal, že "nestihl" mi dát tu domluvenou slevu oficiálně a jak to budeme řešit dál.
Bohužel to tím "nestihnutím" celé tak posral, takže už mu jde oficiálně přes bay model jen vrátit a nebo celou akci vzdát a nechat si nasrat na hlavu.
Prodejce mi nechce poslat 75 eur domluvené slevy, dokud já nestáhnu svoji stížnost.
Argumentuje tím, že já mám model, 300 eur "ve vzduchu" a 75 by mi ještě poslal.
Tudíž trvá na tom, abych já udělal první krok.
Zkusil jsem tedy tlačítko "zrušit stížnost" a vyběho na mne "Jste si jist, že chcete stížnost zrušit? Pokud nemáte spor s prodejcem vyjasněný a stížnost zrušíte, nebude už možno v této věci Vám pomoci".
Taaak to prrrr......
Už se pokusil mne přechcat 4x :
1. prodal mi viditelně vadný model a lhal o jeho stavu
2. ignoroval moji reklamaci. dokud jsem nezačal hrozit, že ho prásknu
3. v odpovědi mne "vyfakoval", že byl model v pořádku a mám si stěžovat na poště (v tu chvíli asi doufal, že už ode mne bude pokoj)
4. když jsem ho práskl,dal mi nabídku směšné slevy, kterou jsem odmítl. 3 dny mlčel a pak mi namluvil, že vyšší nabídku mi oficiálně dát nemůže, protože to "nestihl".

No a dnes to po jeho neustálém trvání na mém prvním kroku a v podstatě "zbavení se všech mých trumfů" vyústilo v to, že jsem mu napsal, že jsem byl bayem upozorněn, že nemám tento krok dělat a že mu v pondělí vracím model.
Když panáček nebere v potaz argumenty, že jako důkaz má naši komunikaci přes bay a bude mít doklad z Pay palu o tom, že mi vrátil 75 eur, tak ať si vysere oko.
Utvrdil jsem se v tom, že ten poslední chybějící model fakt nemusím mít za každou cenu.
Uráží mne, že po té vší brutální nevěrohodnosti, kterou předvedl si myslí, že mu uvěřím a stažením stížnosti mu podepíšu "bianko šek".
Zjevně si ti "privilegovaní utiskovaní" myslí, že běloch je blb a měkota, co sežere všechno. Já ale nejsem inkluzivní rakouskej mileniál s pocitem viny, že jsem bílý heterosexuál. To se pěkně přepočítal.
Dobytek......
Naposledy upravil(a) Lubos5340 dne 29 bře 2021, 12:06, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“