IXO Museum

Odpovědět
marklukes

Re: IXO Museum

Příspěvek od marklukes »

jo, já taky přemýšlím už nějakou dobu o koupi na eBay, ale ještě nikdy jsem tam nekupoval a musel bych se prokousat, jak se to dělá. Já mám k doplnění Cord a Bucciali (nevím proč jsem je nekoupil, když byly) a z původní série Altya ještě Rosengart (říkám si, že by pěkně padnul k těm dvěma, co jsou v katalogu a které možná někdy budou).

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Tak bych nevahal. Museum celkem rychle mizí z nabídky. Myslím, že to v pohodě zvladnes 8-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

H+H+ píše:
06 pro 2013, 08:39
Přesně...a druhý skoro stejný Opel Kapitan fakt nechci..., možná někdy do počtu, až bude vyhodnocen jako neprodejný a bude za 1/3 ceny ;)

Ve slevě nikdy nebyl a naopak se téměř všude vyprodal. Je možná málo premiový, ale pro kompletaci sbírky ho mít musím. MUS050 Opel Kapitan 4-Door Sedan Second Generation 1950 mám od včera, tedy 25.11.2020, objednaný u alpimodel.it:
Opel Kapitan.jpg
Opel Kapitan.jpg (22.19 KiB) Zobrazeno 455 x
Jinak tam mají i pěknou nabídku klasiků z edice CLC. Taky nákladáků a autobusu IXO. Snad to modýlek stihne do Vánoc. Ten Renault z Řecka je ještě pořád někde na cestě...
Nová zpráva je, že je už Suprastella na poště. Musí tam počkat do zítra :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Hlasim, že Renault Suprastella z Řecka byl doručen. Je bez vady a ze všech hledisek novy 8-) . Ježíšek mi ho půjčil na focení, ale dostanu ho pod stromecek:
Přílohy
IMG_20201128_135454.jpg
IMG_20201128_134818.jpg

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Je krásný, dvoubarevný. Ale dyť Ježíšek to ještě stihne s nějakým dalším. ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Díky a taky doufam :D

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak mi zničehonic přišla odpověď na dotazy ohledně T41 Kellnera. Prý v prosinci odešlou lodí, tak prý v lednu nebo únoru v Evropě. No ale čert jim věř, v létě mi psali, že už je dávno odesláno a ať se obrátím na svého prodejce.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To je fakt zvláštní, ale nečekaně příznivá odpověď :) Možná ještě mají další novinky v kolekci Museum šanci. Do kontejneru se toho vejde hodne. V poslední době jsem zaznamenal útlum ve vydávání autobusu, ale dokonce i nakladaku je mene. Možná je menší poptávka. Kdo ví, co mají v planu? Možná byl problém jenom s dodavatelem obalu pro edici MUS. Ty cerno-oranzove pro CLC nijak zázračné kvalitní nejsou . Zahajim držení palců a uvidíme, jak dobře to umim :D

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No je fakt, že v aktuální nabídce žádný náklaďák, tahač, autobus, hasiči a podobně. Traktory odpískali po pár modelech. Teď mají pár osobáků a hlavně rally (to jediné zbylo ze závodních aut, docela tristní, když si vzpomenu, kolik bylo modelů z LeMans, F1 Ferrari ... - holt na jednu formu z rally lze nalepit víc druhů obtisků). Připadnou mi v nějakém útlumu. Ale nedá vyloučit i letošní nějaká souvislost s covidem.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

IXO je fakt v nějakém útlumu, ale možná to jenom tak vypadá. Třeba jedou na plnou kapacitu a vyrábí modýlky pro časopisy.Treba i ta nová série Skodovek se asi vyrábí tam. Proč teď nevyrábí nakladaky a autobusy, těžko říct. Napadlo mě zdražení materiálu nebo jeho nedostatek. Na osobní klasik nebo rally zavodaky se ho spotřebuje o dost mene ;)

Jinak Ježíšek se tím u mě trápit nemusí. Prý už z Itálie dorazil další darek - Opel Kapitan. Tím uz chybí do kompletace kolekce Museum jenom 4 modýlky: 2x Mercedes Simplex, Mercedes G4 a Bugatti 57S 8-)

Pravda, je ještě pátý chybějící: Mercedes 200V G5. Ten se mi ovšem nelíbí, tak nevím, zda se k nákupu odhodlam. Měl bych, protože úplná kolekce mě hodně laka. Pak už bych jenom kupoval novinky. Teda jestli nějaké budou ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“